Δήμος Τεμπών: Απολύμανση σε δημοτικά κτίρια για τον κορονοϊό

23 Μαρτίου 2020

Στο πλαίσιο εφαρμογής των μέτρων για την προστασία από τον κορονοϊό, ο Δήμος Τεμπών πραγματοποίησε απολυμάνσεις σε δημοτικά κτίρια, σ΄ όλες τις Δημοτικές Ενότητες. Πιο συγκεκριμένα:

Έγιναν απολυμάνσεις από ειδικό πιστοποιημένο συνεργείο στα πρώην δημαρχεία, κοινοτικά καταστήματα, ΚΕΠ, Περιφερειακά και Αγροτικά Ιατρεία, απορριμματοφόρα, λοιπά οχήματα κλπ., υπό την επίβλεψη του Αντιδημάρχου  Πολιτικής Προστασίας, Γιώργου Νικολάου και την επιστασία των αντιδημάρχων Δημοτικών Ενοτήτων, Μακρυχωρίου με τον Νίκο Μητσογιάννη, Γόννων με τον Αθανάσιο Καραναστάση, Κάτω Ολύμπου με τον Κώστα Ζαρδούκα και Νέσσωνος με τον Παναγιώτη Γκατζόγια.

Να σημειωθεί, επίσης ότι ο δήμαρχος Τεμπών κ. Μανώλης, σε σχετική δήλωσή του τονίζει: «Γίνεται συνεχής παρακολούθηση των μέτρων προστασίας ώστε να μην παρουσιαστεί καμία παρέκκλιση. Ο δήμος Τεμπών θα συνεχίσει να ενημερώνει έγκαιρα τους δημότες του για κάθε προληπτικό μέτρο που θα λαμβάνει για την προστασία της υγείας του κοινωνικού συνόλου και θα καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την εξυπηρέτησή τους».

 

Στείλτε το άρθρο Στείλτε το άρθρο

Εκτυπώστε το άρθρο Εκτυπώστε το άρθρο

 

<< Επιστροφή

Δημήτρης Μητροπάνος - Ποιος φταίει μη ρωτάς
Πασχάλης Τερζής - Θα το συνηθίσεις
Σταμάτης Γονίδης - Τι δεν έχω εγώ
Γιάννης Πλούταρχος - Αχ κορίτσι μου
Χρήστος Αντωνιάδης - Δεν είσαι εσύ
Βασίλης Καρράς - Ποια με καταράστηκε
Λευτέρης Πανταζής - Σε νοσταλγώ
Πάνος Κιάμος - Πως θα την βγάλω
Πάολα - Γίνε μαζί μου ένα
Παντελής Παντελίδης - Αν είσαι εκεί

 


Μάρτιος 2020
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031EC