Ειδήσεις

Θανάσης Παιδής για την Δώρα Γκουντούρα: Έγραψε Ιστορία


Ιστορική η επιτυχία της Δώρας Γκουντούρα στο Παγκόσμιο Κύπελλο Σπάθης Γυναικών, όπου η Κρανιώτισακατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο και την τρίτη θέση στην κόσμο. Ο Θανάσης Παιδήςεπικοινώνησε τηλεφωνικά με την Πρωταθλήτρια, όπως και με τα μέλη της οικογένειάς της, εκφράζοντας τον θαυμασμό του για τον αγώνα που έδωσε η Δώρα Γκουντούρα και για το σημαντικότατο επίτευγμά της σε παγκόσμιο επίπεδο.

Σε δήλωσή του ο Θανάσης Παιδής επισημαίνει τα εξής:

«Αισθήματα βαθειάς χαράς και ειλικρινούς συγκίνησης χάρισε σε όλους τους Έλληνες η Δώρα Γκουντούρα, η οποία έγραψε ιστορία… Είναι η πρώτη Ελληνίδα αθλήτρια που κατέκτησε μετάλλιο σε Παγκόσμιο Κύπελλο Σπάθης, γράφοντας με ανεξίτηλα γράμματά το όνομα της στις χρυσές σελίδες του ελληνικού αθλητισμού.

Για όλους εμάς, τους Ελασσονίτες,  η ΔώραΓκουντούρα μας κάνει ακόμη περισσότερο υπερήφανους, καθώς η Κρανιώτισσαστην καταγωγή αθλήτρια δοξάζοντας τα εθνικά χρώματα γεμίζει με το φως της επιτυχίας της την περιοχή μας.

Είμαι βέβαιος ότι η κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στο «Κύπελλο Ακρόπολις», το οποίο διεξήχθη στην Αθήνα, αποτελεί την εκκίνηση ώστε η ΔώραΓκουντούρα να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Όλη η θετική  ενέργεια των συμπατριωτών της από την Κρανιά, την Ελασσόνα, όπως και όλων των Ελλήνων, θα την συντροφεύει στους κρίσιμους αγώνες που έχει μπροστά της.

Θα είμαστε πάντα κοντά στην Δώρα Γκουντούρα, όπως και σε όλους τους αθλητές μας, που δίνουν και κερδίζουν μάχες για την χώρα μας» υπογραμμίζει, κλείνοντας, ο Θανάσης Παιδής.

Προηγούμενο άρθρο Δωρεά της οικογένειας Ζαρίμπα στο Λαογραφικό Μουσείο
Επόμενο άρθρο Στον ΕΛΓΟ Δήμητρα ο Χρήστος Κέλλας