Πρωτοσέλιδο

Βελτιώνεται το οδικό τμήμα Σαραντάπορο έως όρια νομού Λάρισας


Στο δρόμο της υλοποίησης εισέρχεται η βελτίωση του οδικού τμήματος από το Σαραντάπορο έως τα όρια του νομού Λάρισας (Σέρβια). Πρόκειται για έργο συνολικού προϋπολογισμού 200.000 ευρώ και χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της Θεσσαλίας.

«Καθημερινά, μελετάμε,  σχεδιάζουμε και  παρεμβαίνουμε για την ασφάλεια του οδικού δικτύου, προκειμένου ο πολίτης να μετακινείται σε δρόμους σύγχρονους. Μετά την ολοκλήρωση των διαδικασιών της δημοπράτησης του έργου της βελτίωσης του οδικού τμήματος από το Σαραντάπορο έως τα όρια του ν. Λάρισας στο Δήμο Ελασσόνας προχωράμε στην υπογραφή σύμβασης του έργου. Σε συνεργασία με τις υπηρεσίες μας προχωράμε στις απαραίτητες εργασίες συντήρησης και ασφαλτόστρωσης του οδοστρώματος προκειμένου να εξασφαλίσουμε την ασφαλή μετακίνηση των ανθρώπινων κοινοτήτων» τόνισε σε δηλώσεις του ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός.

Οι εργασίες που προβλέπεται να εκτελεστούν είναι:

 

  • συντήρηση της υποδομής και ενίσχυση –καθαρισμός των τεχνικών της οδού, σε περιπτώσεις που παρουσιάζονται εκτεταμένες φθορές και απαιτείται άμεση παρέμβαση
  • αποκατάσταση της οδοστρωσίας και των  ασφαλτικών στρώσεων που υπέστησαν βλάβη
  • σήμανση και ασφάλιση των επικίνδυνων θέσεων
Προηγούμενο άρθρο Ενισχύονται μικρομεσαίες επιχειρήσεις στην Περιφέρεια Θεσσαλίας
Επόμενο άρθρο Αγρυπνία την Τρίτη 3 Μαρτίου στον Άγιο Αχίλλιο