Ειδήσεις

Αρχηγός τη Εθνικής Ομάδας Πάλης στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ο Θανάσης Παιδής


Στη Ρώμη βρέθηκε  ο Θανάσης Παιδής, ως αρχηγός της ελληνικής αποστολής που συμμετέχει στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Πάλης.

Σε όλη τη διάρκεια της διοργάνωσης ο Ελασσονίτης έχει πραγματοποιήσει σημαντικές επαφές με διεθνείς παράγοντες του Αθλητισμού,  ενώ βρίσκεται συνεχώς κοντά στους αθλητές και του προπονητές της εθνικής μας ομάδας. Σημειώνεται ότι η ελληνική αποστολή είναι πολυπληθής, καθώς συναποτελείται από 15 αθλητές και αθλήτριες, οι οποίοι δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους στην κορυφαία διοργάνωση της ευρωπαϊκής Ηπείρου.

Τα μέλη της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Πάλης άκουσαν με προσοχή τις προτάσεις του Θανάση Παιδή τόσο για την πορεία του αθλήματος, όσο και για τις συνέργειες που μπορούν να δημιουργηθούν ώστε η πάλη να αποτελέσει έναν ακόμη «μοχλό» ανάπτυξης για την χώρα μας.

Από τις συναντήσεις αυτές ο Θανάσης Παιδής έχει αποκομίσει σημαντική εμπειρία, όπως επίσης και ένα δίκτυο επαφών, το οποίο μπορεί να λειτουργήσει θετικά για την Ελλάδα, τους αθλητές και ειδικά για τη Θεσσαλία.

Στη Ρώμη ο κ. Θανάσης  Παιδής τόνισε στους συνομιλητές του ότι «το αρχαίο ελληνικό άθλημα της πάλης πρέπει να βρει την θέση που του αξίζει στον παγκόσμιο χάρτη του Αθλητισμού.  Παράλληλα, αποτελεί το άθλημα που είναι συνδεδεμένο όσο λίγα με τις ρίζες της αρχαίας μας ιστορίας, έχοντας χαρίσει – κατά τη διαχρονική του πορεία – πολλές και μεγάλες επιτυχίες στην Ελλάδα».

Μετά την ολοκλήρωση των επαφών με τα στελέχη της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας  ο Θανάσης Παιδής θα αναλάβει σημαντικές πρωτοβουλίες για την προώθηση της πάλης και του αθλητικού ιδεώδους, καθώς είναι απαραίτητη η στήριξη των αθλητών που αγωνίζονται σε κορυφαίο επίπεδο.

Στην αποστολή συμμετείχαν η Κατερίνα Πιτσιάβα του ΟΓΧΗΣΤΟΥ καθώς και ο Χρήστος Θεοδωράκης από την Ελασσόνα.

 

Προηγούμενο άρθρο Όλοι μαζί στις αποκριάτικες εκδηλώσεις του Δήμου Κιλελέρ
Επόμενο άρθρο Κέλλας: Ασφαλιστικό νομοσχέδιο που ενισχύει το κοινωνικό κράτος