ΣΤΟ ΕΣΠΑ Η ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΙΑΤΡΕΙΟΥ ΝΙΚΑΙΑΣ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ 280.000 €


Στο ΕΣΠΑ Θεσσαλίας εντάσσεται μέσα στις επόμενες ημέρες η κατασκευή του Περιφερειακού Ιατρείου Νίκαιας προϋπολογισμού 280.000 ευρώ. Αυτό έγινε γνωστό μετά από συνάντηση που είχαν  στην έδρα της Περιφέρειας Θεσσαλίας ο περιφερειάρχης κ. Κώστας Αγοραστός, η αντιπεριφερειάρχης κα Ρένα Καραλαριώτου, ο δήμαρχος Κιλελέρ κ. Ρίζος Κομήτσας και ο αναπληρωτής διοικητής της Ενιαίας Διοίκησης των Νοσοκομείων Λάρισας κ. Κώστας Καραμπάτσας. Μετά και τη σύμφωνη γνώμη από το Υπουργείο Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, το έργο αυτό μπορεί να ενταχθεί στο ΕΣΠΑ και να προχωρήσει στη φάση της υλοποίησης.
Όπως ανέφερε ο κ. Αγοραστός: «Μέσω του ΕΣΠΑ σχεδιάζουμε το πλέον ικανό σχήμα που θα εξασφαλίζει άμεση παροχή φροντίδας υγείας σε όλα τα επίπεδα. Στόχος μας είναι η ωρίμανση και η υλοποίηση έργων που θα αναβαθμίσουν το επίπεδο υπηρεσιών υγείας στη Θεσσαλία προς όφελος των πολιτών της».
Ο περιφερειάρχης ανέφερε ακόμη οι το αποτέλεσμα αυτό υπήρξε μετά από συντονισμένη προσπάθεια Περιφέρειας Θεσσαλίας, Δήμου Κιλελέρ και της Ενιαίας Διοίκησης των Νοσοκομείων Λάρισας.
Να σημειωθεί ότι η μελέτη για την κατασκευή του Περιφερειακού Ιατρείου Νίκαιας εκπονήθηκε από τη Δ/νση Τεχνικών Υπηρεσιών της Περιφέρειας Θεσσαλίας. Στη συνάντηση παρευρέθησαν ακόμη οι δ/ντες των δ/νσεων του Γεν. Νοσοκομείου κ.κ Χ. Αποστολίδης και Θ. Παπακωνσταντίνου

Προηγούμενο άρθρο Συνάντηση περιφερειάρχη Θεσσαλίας με ιδιοκτήτες Ιδιωτικών Κλινικών
Επόμενο άρθρο Κώστας Αγοραστός: «Έργο που συμβάλει στη βελτίωση του αστικού περιβάλλοντος»