Ειδήσεις

Σεμινάριο ΣΘΕΒ: Digital marketing crash course


Ο Σύνδεσμος Θεσσαλικών Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών διοργανώνει σεμινάριο την Τετάρτη 04 Μαρτίου, ώρες 16:00 – 21:00, με θέμα: «Digital marketing crashcourse», στις εγκαταστάσεις του ΣΘΕΒ στη Λάρισα.

Στόχος του σεμιναρίου είναι οι εκπαιδευόμενοι να μάθουν τους τρόπους προώθησης των προϊόντων και των υπηρεσιών τους, πώς να αναπτύξουν τη στρατηγική τους μέσω των Digital Marketing εργαλείων και των Social Media καθώς και να εξοικειωθούν με τα παραπάνω.

Το σεμινάριο απευθύνεται σε στελέχη εταιριών που ασχολούνται με το στρατηγικό και το digitalmarketing, σε ελεύθερους επαγγελματίες που παρέχουν υπηρεσίες digitalmarketing καθώς και επαγγελματίες που επιθυμούν να βελτιώσουν την onlineπαρουσία τους και να αυξήσουν την αποτελεσματικότητά τους.

Εισηγητής του σεμιναρίου είναι ο κος Στέφανος Οικονομίδης. Δραστηριοποιείται στον χώρο του Digital Marketing, καθοδηγώντας επιχειρήσεις και ελεύθερους επαγγελματίες, έχοντας εξειδίκευση στο Search Engine Optimization.

Το σεμινάριο επιδοτείται από τον ΟΑΕΔ και το πρόγραμμα ΛΑΕΚ 0,24% 2020. Καταληκτική ημερομηνία ηλεκτρονικής υποβολής στον Ο.Α.Ε.Δ: Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2020.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη θεματολογία του σεμιναρίου και δηλώσεις συμμετοχής οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με τα γραφεία του ΣΘΕΒ (αρμόδια κα Ελένη Ευαγγελοπούλου) email: education@sthev.gr και τηλ.: 2410555507.

Προηγούμενο άρθρο Πανελλήνιοι χειμερινοί αγώνες τεχνικής κολύμβησης στη Λάρισα
Επόμενο άρθρο Εχθροί και ασθένειες σε καλλιέργειες μηλοειδών