Ειδήσεις

Με μαθητές του Δημοτικού Σχολείου Γλαύκης ο Χρ. Κέλλας


«Η μόρφωση αποτελεί το διαβατήριο για τη γνώση και η γνώση έρχεται μόνο μέσα από συνεχή, σκληρή προσπάθεια και προσήλωση στο στόχο. Μην αφήνετε κανέναν να σας πει ότι δεν μπορείτε να κυνηγήσετε τα όνειρά σας. Είναι εκεί και σας περιμένουν».

Σ’ αυτή την προτροπή προχώρησε, μιλώντας στους μαθητές του Δημοτικού Σχολείου Γλαύκης, τους οποίους υποδέχθηκε στη Βουλή, μαζί με τους εκπαιδευτικούς και γονείς, ο αν. Γραμματέας της Κ.Ο της ΝΔ, βουλευτής Ν. Λάρισας, κ. Χρήστος Κέλλας.

Σύμφωνα με τον Λαρισαίο πολιτικό «η σημερινή νεολαία, βρίσκεται στο επίκεντρο μιας δημαγωγικής προσπάθειας αποπολιτικοποίησης, με συνθήματα του τύπου “όλοι ίδιοι είναι”, που έχει ως στόχο την κατάληψη της εξουσίας από τους “λίγους” και την μετατροπή της κοινωνίας σε κατευθυνόμενη μάζα». “Γι΄ αυτό”, τόνισε,  “είναι επιτακτική ανάγκη, χρέος μας θα έλεγα, να ωθήσουμε τις νέες και τους νέους μας να συμμετέχουν στα κοινά, ώστε να είναι οι ίδιοι κύριοι των αποφάσεών τους”.

Ο κ. Κέλλας, ο οποίος απολαμβάνει πάντα ανάλογες συζητήσεις με μαθητές, απάντησε διεξοδικά σε όλα τα ερωτήματα, που του έθεσαν για τη λειτουργία του Κοινοβουλίου, τις υποχρεώσεις και τη δραστηριότητα των βουλευτών, ενώ ζήτησε με τη σειρά του, την άποψή τους για το σχολείο, το πρόγραμμά του και τις δράσεις του. Επιπλέον, ως Πρόεδρος της Επιτροπής Οδικής Ασφάλειας της Βουλής, αφιέρωσε ένα μέρος της ομιλίας του και στις δράσεις που προγραμματίζει η Επιτροπή σε συνεργασία με τις σχολικές μονάδες της χώρας για την απόκτηση σωστής οδηγικής συμπεριφοράς από όλα τα ελληνόπουλα. Τα παιδιά έδειξαν ενδιαφέρον και ενθουσιασμό, ανυπομονώντας τα μάθουν τα πάντα γύρω από τον ΚΟΚ.

Τους μαθητές, συνόδευαν η Δ/ντρια του σχολείου κα. Βάσω Αρσενίου και οι εκπαιδευτικοί κκ. Βλάσης Καραβέλας και Κυριακή Πανάγου.

Προηγούμενο άρθρο Ιεροτελεστία της Άνοιξης του Ίγκορ Στραβίνσκι
Επόμενο άρθρο Μάξιμος: Επίσπευση αποζημιώσεων για φρούτα, σταφύλια, ντομάτα, βαμβάκι