Ειδήσεις

Το Εργατικό Κέντρο Λάρισας στηρίζει τους αγρότες


Το Εργατικό Κέντρο Λάρισας χαιρετίζει τον δίκαιο  αγώνα των μικρομεσαίων αγροτών, που μέσα από τα νέα μπλόκα τους στον Τύρναβο, στην Καρδίτσα και αλλού  παλεύουν για την επιβίωσή τους.  Είμαστε στο πλάι τους γιατί μοιραζόμαστε την ίδια αγωνία για να εξασφαλίσουμε τα προς τα ζην για τις οικογένειές μας.

Είναι αγώνας κοινός για τη διασφάλιση και την προστασία της ζωή μας από την εκμετάλλευση, την επίθεση της κυβέρνησης, της ΕΕ, των μεγαλοβιομηχάνων, μεγαλεμπόρων, τραπεζιτών.

Καταδικάζουμε τον αυταρχισμό και την καταστολή που εφάρμοσε για ακόμη μία φορά η κυβέρνηση της ΝΔ απέναντι στους αγροτικούς αγώνες, στέλνοντας τα ΜΑΤ να προϋπαντήσουν τους αγωνιζόμενους αγρότες .

Η αγωνιστική μας συμπόρευση ήταν και είναι η πιο αποτελεσματική απάντηση απέναντι στα αντιλαϊκά σχέδια της κυβέρνησης της ΝΔ, στην προσπάθεια να κάμψουν τον αγωνιστικό μας φρόνημα. Να διεκδικήσουμε αυτό που επιβάλουν σήμερα οι σύγχρονες ανάγκες για εμάς και τις οικογένειές μας.

Καλούμε όλα Σωματεία, τους φορείς να σταθούν δίπλα στους αγωνιζόμενους αγρότες, εκφράζοντας έμπρακτα την αλληλεγγύη τους. Συμμετέχουμε στο Συλλαλητήριο της Πανελλαδικής Συντονιστικής Επιτροπής των Μπλόκων το Σάββατο 1 Φλεβάρη, στην Θεσσαλονίκη στην Agrotica. Δρομολογούμε λεωφορείο με ώρα αναχώρησης 9 το πρωί από την οδό Τ.Τσιόγκα(πρώην Καλλιθέας). Δηλώσεις συμμετοχής στο τηλ 2410250708.

Προηγούμενο άρθρο Η ΕΔΑ ΘΕΣΣ παρούσα στο ΙΙ Ευρωπαϊκό Forum Ανάπτυξης
Επόμενο άρθρο Σχολή γονέων του Ι.Μ.Ν. Αγίου Αχιλλίου