Ειδήσεις

Κέλλας: Αναβάθμιση των υπηρεσιών στα προνοιακά ιδρύματα


«Η συνδρομή της πολιτείας σε δομές, όπως ο “ΑΡΙΣΤΕΥΣ”, πρέπει να είναι ουσιαστική και συνεχής, με σκοπό την αναβάθμιση της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών στο πιο ευαίσθητο κομμάτι του πληθυσμού, καταπολεμώντας έμπρακτα τη διαφορετικότητα. Και τούτο θα κάνει η κυβέρνηση της ΝΔ».

Τα παραπάνω δήλωσε ο αν. Γραμματέας της Κ.Ο. της ΝΔ, βουλευτής Ν. Λάρισας κ. Χρήστος Κέλλας, κατά την επίσκεψή του, μαζί με την Υφυπουργό Εργασίας Δόμνα Μιχαηλίδου στο Θεραπευτήριο Αμπελώνα του παραρτήματος ΑμεΑ Λάρισας “Ο ΑΡΙΣΤΕΥΣ”.

Αφού εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη δήλωση της Υφυπουργού αναφορικά με “την προσπάθεια ενίσχυσης του προσωπικού μέσα και από προγράμματα του ΟΑΕΔ, που θα ξεκινήσουν το επόμενο διάστημα”, ο Λαρισαίος πολιτικός υπενθύμισε “τις περικοπές δαπανών των τελευταίων χρόνων, οι οποίες δημιούργησαν ανυπέρβλητα προβλήματα και στις δομές της Κοινωνικής Πρόνοιας και  της Υγείας”, ενώ εξήρε το έργο των εργαζομένων “οι οποίοι με αυτοθυσία και αυταπάρνηση δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους, με στόχο την εξυπηρέτηση των ατόμων που έχουν ανάγκη”.

Ο κ. Κέλλας, τέλος, δήλωσε “εντυπωσιασμένος, για μια ακόμη φορά από τις υποδομές”, ενώ έκανε ιδιαίτερη αναφορά στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Ιδρύματος, καθώς αποτελείται “από στελέχη ικανά, με μεγάλη διάθεση προσφοράς, όρεξη για δουλειά και υψηλό αίσθημα κοινωνικής αλληλεγγύης”.

Προηγούμενο άρθρο Μάξιμος: Συντονιστή υπουργό και οδικό χάρτη για Αχελώο
Επόμενο άρθρο Ερώτημα προς τον Περιφερειάρχη σχετικά με την αναξιοκρατία στην επιλογή προϊσταμένων