Ειδήσεις

Μαθητές των εκπαιδευτηρίων Ράπτου συνάντησε στη Βουλή ο Χρ. Κέλλας


Με ιδιαίτερη χαρά ο αν. Γραμματέας της Κ.Ο. της ΝΔ, βουλευτής Ν. Λάρισας, κ. Χρήστος Κέλλας, υποδέχθηκε στη Βουλή μαθητές, μαθήτριες και εκπαιδευτικούς της Γ’ τάξης του Γυμνασίου των εκπαιδευτηρίων Ράπτου.

Ο Λαρισαίος πολιτικός ξενάγησε τους επισκέπτες στους χώρους του Κοινοβουλίου και τους ενημέρωσε για τη λειτουργία του, χαρακτηρίζοντάς το, μάλιστα, ως “ναό της Δημοκρατίας”.

 Να συμμετέχετε στα κοινά 

Ο Χρήστος Κέλλας, στη συζήτησή του με τους μαθητές, αναφέρθηκε στο δημοκρατικό πολίτευμα και τους αγώνες, που δόθηκαν για να καθιερωθεί και  τους προέτρεψε “να συμμετέχουν στα κοινά και σε όλες τι διαδικασίες ψηφοφορίας, ώστε να μην κυριαρχούν οι μειοψηφίες”, τονίζοντας χαρακτηριστικά:

«Η αποπολιτικοποίηση των πολιτών και η μηδενιστική προσέγγιση του πολιτικού συστήματος, με συνθήματα του τύπου “όλοι ίδιοι είναι”, ευνοούν τους δημαγωγούς, που επιδιώκουν να καταλάβουν την εξουσία, για να επιβάλλουν τους δικούς τους κανόνες, στοχεύοντας στη μετατροπή της κοινωνίας σε κατευθυνόμενη μάζα».

Ανέφερε ακόμη ότι “η μόρφωση αποτελεί το διαβατήριο για τη γνώση” και τους προέτρεψε να δουλέψουν σκληρά και με επιμονή, για να πετύχουν τους στόχους και να πραγματοποιήσουν τα όνειρά τους.

“Μην διστάζετε να κυνηγάτε τα όνειρα σας”, σημείωσε.

 Εσείς είστε το μέλλον της χώρας

 Ο Λαρισαίος πολιτικός, αποχαιρετώντας τους μαθητές και τις μαθήτριες των εκπαιδευτηρίων Ράπτου, επεσήμανε:

«Εσείς είστε το μέλλον της χώρας, το μεγαλύτερο κεφάλαιο για την πατρίδα μας, εσείς είστε η Ελλάδα του αύριο, της προόδου, της προκοπής.

Να γνωρίζετε, πως οι γονείς και οι δάσκαλοί σας θα είναι πάντα δίπλα σας, στα εύκολα και τα δύσκολα. Καλή πρόοδο στα μαθήματά σας».

Τους μαθητές και τις μαθήτριες της Γ’ τάξης Γυμνασίου των εκπαιδευτηρίων Ράπτου, συνόδευαν οι εκπαιδευτικοί κκ. Ιωάννης Κουρμπής, Χάρης Χριστοφορίδης και Ελένη Σάρου.

 

Προηγούμενο άρθρο Συγχαρητήρια του Θανάση Νασιακόπουλου στο νέο αρχηγό ΓΕΕΘΑ
Επόμενο άρθρο Στο πλευρό των προσκόπων ο Θανάσης Παιδής