Ειδήσεις

Το Συκούριο του Δήμου Τεμπών εντάσσεται στο δίκτυο διανομής της ΕΔΑ ΘΕΣΣ


Σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στη Δημοτική Κοινότητα Συκουρίου, όπου παρευρέθηκαν ο Γενικός Διευθυντής, κ. Μπακούρας Λεωνίδας με τα στελέχη της ΕΔΑ ΘΕΣΣ και ο Δημάρχος Τεμπών, κ. Γεώργιος Μανώλης, συζητήθηκε η σύνδεση του Συκουρίου με δίκτυο διανομής φυσικού αερίου.

Ο Γενικός Διευθυντής ενημέρωσε ότι η έναρξη των έργων πρόκειται να πραγματοποιηθεί τον Απρίλιο, ενώ τον Οκτώβριο,όσοι πολίτες υπογράψουν σύμβαση σύνδεσης θα μπορέσουν να ωφεληθούν από τα πλεονεκτήματα της χρήσης του φυσικού αερίου. Τα Δημοτικά κτίρια της περιοχής που δύνανται να τροφοδοτηθούν είναι 8, προσφέροντας τη δυνατότητα ενεργειακής εξοικονόμησης στο Δήμο.  Όπως τόνισε ο κ. Μπακούρας, οι επενδύσεις που θα υλοποιηθούν έως το 2023 αναμένεται να ξεπεράσουν το 1 εκ. € για την κατασκευή δικτύου και για νέες συνδέσεις, με σκοπό την εξυπηρέτηση όλο και περισσότερων καταναλωτών.

Ο Δήμαρχος, κ. Μανώλης, επεσήμανε ότι το ενδιαφέρον των κατοίκων είναι έντονο και αναμένουν την έλευση του φυσικού αερίου τόσο για λόγους οικονομικούς όσο και για περιβαλλοντικούς. Εξέφρασε την βεβαιότητά του ότι το επενδυτικό πλάνο της ΕΔΑ ΘΕΣΣ θα ευοδωθεί και θα τύχει θετικής ανταπόκρισης από το σύνολο των πολιτών.

 

 

 

 

 

 

Προηγούμενο άρθρο Μάξιμος: Κάλυψη αναγκών σε γ-σφαιρίνη όλων των ασθενών
Επόμενο άρθρο Καθαρισμός και φροντίδα αυτοκινήτου