Ειδήσεις

Θεατρική παράσταση από το Τμήμα Γυμναστικής του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων ΑμεΑ


Μία διαφορετική θεατρική παράσταση παρουσιάστηκε από το Τμήμα Γυμναστικής, του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων ΑμεΑ Ν. Λάρισας στο Πάρκο των Ευχών, με υπεύθυνη γυμνάστρια την Πατέτσου Ευαγγελία και την ομάδα των εθελοντών.

Τεράστια χαμόγελα αλλά και συγκίνηση προκάλεσε σε  μικρούς και μεγάλους “Η Εκπαίδευση του Αη-Βασίλη“, ένα έργο γραμμένο από την ταλαντούχα εθελόντρια του συλλόγου, Οικονόμου Γεωργία.

Ταξιδέψαμε σε χώρες όλου του κόσμου, παρέα με τον Αι Βασίλη και τα ξωτικά του.

Σε κάθε χώρα που επισκέφθηκε, συνάντησε διάφορες δοκιμασίες με στόχο την προετοιμασία και την εκπαίδευσή του, ώστε να καταφέρει να μοιράσει τα δώρα σε όλα τα παιδιά του κόσμου.

Οι γλυκύτατοι ηθοποιοί, τα παιδιά και οι εθελοντές του Συλλόγου, δώσανε τον καλύτερο τους εαυτό και καταφέρανε να κερδίσουν το πιο θερμό χειροκρότημα από το πλήθος κόσμου που είχε συγκεντρωθεί.

Αξίζει να αναφερθούν τα ονόματα των εθελοντών του τμήματος γυμναστικής, οι οποίοι πλαισιώνουν όλες τις δράσεις που οργανώνονται και προσφέρουν χαμόγελα και αγάπη στα παιδιά.

Άγγελος, Άσπα,Αθηνά, Βαλάντης, Γεωργία, Γιώργος, Ελένη, Ευαγγελία, Ζωή-Δήμητρα, Μαρία, Μαρκέλλα, Παναγιώτης.

Ο Σύλλογος Γονέων κ Κηδεμόνων Αμεα Ν. Λάρισας τα τελευταία χρόνια, μέσα από πλήθος δράσεων προσπαθεί να κάνει τα παιδιά να περνάνε όμορφα και να αποδεχτεί ο κόσμος τη διαφορετικότητα και την μοναδικότητα του κάθε ανθρώπου.

 

Προηγούμενο άρθρο Απαγόρευση οργανωμένης μετακίνησης των φιλάθλων
Επόμενο άρθρο Απονομή διακριτικών βαθμού σε νεοπροαχθέν προσωπικό της 1ης Στρατιάς