Ειδήσεις

Στον Πανηγυρικό Εσπερινό στον Παραπόταμο ο δήμαρχος Τεμπών


Στον Παραπόταμο του δήμου Τεμπών με κάθε λαμπρότητα και με μεγάλη συμμετοχή πιστών από το Χωριό αλλά και την γύρω περιοχή, τελέστηκε ο πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό του Αγίου Ιωάννου του Προδρόμου, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερωνύμου.

Ο Σεπτός μας Ποιμενάρχης στο κήρυγμα του,  αναφέρθηκε  στον πρωταγωνιστικό ρόλο του Προδρόμου, ενώ τόνισε την ταπείνωση και την ομολογία του Αγίου συνάμα με την υπακοή και την μαρτυρία του και προέτρεψε τους πιστούς να παραδειγματιστούν από την ζωή και την πίστη Του και να προσπαθήσουν να ακολουθήσουν την ταπείνωση και την ζωή του Αγίου.

Κατά την διάρκεια του Αρχιερατικού Εσπερινού οι ιεροψάλτες έψαλαν μελίρρυτα τους ύμνους του Αγίου και ο Σεβασμιώτατος ευλόγησε τους άρτους.

Στον Αρχιερατικό Εσπερινό προσήλθε πλήθος χριστιανών, μεταξύ των οποίων οι Βουλευτές του Νομού κ.  Χαρακόπουλος και κ.  Κέλλας, ο Δήμαρχος Τεμπών κ.  Μανώλης, οι αντιδήμαρχοι κ. Καραναστάσης και κ. Νικολάου, οι δημοτικοί σύμβουλοι κ. Ντόντος  και κ. Μαϊμάρης και οι Πρόεδροι των Κοινοτήτων Παραποτάμου Γόνννων και Μακρυχωρίου, οι οποίοι έλαβαν την ευλογία του Ποιμενάρχου.

Το πρωί της κυριωνύμου ημέρας της γιορτής του Αγίου Ιωάννου του Προδρόμου ο δήμαρχος Τεμπών Γεώργιος Μανώλης, συνοδευόμενος από τον αντιδήμαρχο κ. Καραναστάση ,τους δημοτικούς συμβούλους κ. Κρικώνη και κα Τόπη, τον Πρόεδρο της Κοινότητας Καλοχωρίου κ. Σαϊτη, και τοπικούς συμβούλους, συμμετείχαν στην πανηγυρική Θεία Λειτουργία με αρτοκλασία και ύψωμα, στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό του Αγίου Ιωάννου του Προδρόμου στο Καλοχώρι του δήμου Τεμπών, προεξάρχοντος του π. Γεδεών, εκπροσωπών την Ιερά Μητρόπολη Λάρίσης και Τυρνάβου, συλλειτουργώντας μετά του ιερέως του χωριού π. Βασιλείου,.

Προηγούμενο άρθρο Στο δήμαρχο Κιλελέρ οι σύλλογοι γυναικών Αγίων Αναργύρων και Χαράς
Επόμενο άρθρο Προβολή του ντοκιμαντέρ «Όλυμπος. Η γέννησή του» στο Διαχρονικό Μουσείο