Ειδήσεις

To TEE βράβευσε τα παιδιά των μηχανικών


Το Περιφερειακό Τμήμα Κεντρικής & Δυτικής Θεσσαλίας του ΤΕΕ, όπως έχει πλέον καθιερωθεί, την Παρασκευή 3 Ιανουαρίου 2020, βράβευσε τα παιδιά των μηχανικών που πέτυχαν στις Πανελλαδικές Εξετάσεις και εισάχθηκαν στην τριτοβάθμια εκπαίδευση κατά το έτος 2019, καθώς και όσα αρίστευσαν ως μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου, σε μια όμορφη εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων «Ιωάννης Βαρνάς».

Ο πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής, Νίκος Παπαγεωργίου, απευθυνόμενος σε φοιτητές, μαθητές και γονείς ευχήθηκε εκ μέρους της Διοικούσας Επιτροπής καλή χρονιά, με υγεία και επιτυχίες, έδωσε θερμά  συγχαρητήρια σε όλους για τις επιδόσεις τους και τους κάλεσε να συνεχίσουν δυναμικά την πορεία που ξεκίνησαν.

Στους επιτυχόντες απονεμήθηκε εκτός από τον τιμητικό έπαινο και ένα αξιόλογο έργο του Τμήματος, μία έκδοση του ΤΕΕ-ΚΔΘ, για τα πέτρινα γεφύρια της Θεσσαλίας, η οποία είναι μία προσπάθεια για τον εντοπισμό, την καταγραφή και την διάσωση των «Πέτρινων Γεφυριών». Τα Πέτρινα Γεφύρια είναι τεχνικά επιτεύγματα της εποχής τους και βασίζονται στο μεράκι, τη φαντασία και ευαισθησία των δημιουργών τους. Αποτελούν δε, μέρος της πολιτιστικής μας κληρονομιάς. Κλείνοντας, ο πρόεδρος ευχήθηκε στους βραβευόμενους φοιτητές και μαθητές να έχουν αντίστοιχα μεράκι, φαντασία και ευαισθησία σε ότι κάνουν στη ζωή τους.

Στην εκδήλωση παρέστησαν και συνεχάρηκαν τα παιδιά, ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός και ο Αντιδήμαρχος Πολεοδομίας και Ψηφιακών Πολιτικών – Έξυπνης Πόλης του Δήμου Λαρισαίων κ. Ντίνος Διαμάντος.

Από το ΤΕΕ παρευρέθηκαν, ο Γενικός Γραμματέας της Διοικούσας Επιτροπής κ. Αχιλλέας Κέλλας, ο Αντιπρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής κ. Γεώργιος Μητσιούλης, τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής κ.κ. Βασίλης Γερογιάννης, Αστέριος Νάρης, Σταυρούλα Τσιτσιφλή, Παναγιώτης Πάλλας, Ανέστης Τριανταφύλλου, Ιωάννης Κράϊας.

 

Προηγούμενο άρθρο Αίτημα δημιουργίας Διεπαγγελματικής οργάνωσης Φέτας
Επόμενο άρθρο Μηνιαία δραστηριότητα της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλίας