Ειδήσεις

Μάξιμος: Η νέα κυβέρνηση δικαιώνει τους αγώνες μας!


«Τα δείγματα γραφής των πρώτων μηνών της νέας κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη και της Νέας Δημοκρατίας δικαιώνει τους αγώνες όλων μας για την αλλαγή σελίδας στη χώρα! Η νέα χρονιά θα σηματοδοτήσει τη μετάβαση της χώρας σε μια νέα εποχή δημιουργίας σε όλους τους τομείς». Τα παραπάνω τόνισε ο βουλευτής Λαρίσης της Νέας Δημοκρατίας κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος σε εκδήλωση προς τιμήν των εθελοντών που συνέδραμαν τον εκλογικό του αγώνα στις πρόσφατες εθνικές εκλογές.

Ο Θεσσαλός πολιτικός ευχαρίστησε με ένα ποτήρι κρασί τις εθελόντριες και τους εθελοντές, που όπως είπε «συνέβαλαν καθοριστικά στην προσωπική μου εκλογική επιτυχία», καθώς αναδείχθηκε για μια ακόμη φορά πρώτος βουλευτής του νομού, «όσο και στην νίκη της παράταξης. Σε εσάς ανήκει μέγα μέρος της επιτυχίας και σας είμαι ευγνώμων. Δεν είναι υπερβολή να πω ότι η δίκη σας ενεργή στράτευση αποτελεί για εμένα οξυγόνο ελευθερίας. Ξέρετε ότι δεν προσφεύγω στις υπηρεσίες οργανωμένων τηλεφωνικών κέντρων και συνεργείων για τη διεκπεραίωση του εκλογικού υλικού, κι αυτό δεν με κάνει ευάλωτο σε “σπόνσορες” και σε συμφέροντα που θα ήθελαν πολιτικούς-μαριονέτες. Κι αυτό το οφείλω σε μεγάλο βαθμό σε εσάς. Και γι’ αυτό σας είμαι πραγματικά ευγνώμων!».

Ο Μάξιμος Χαρακόπουλος αναφέρθηκε «στο πυκνό νομοθετικό έργο των πρώτων μηνών διακυβέρνησης, που επιβεβαίωσε πόσο καλά προετοιμασμένη ήταν η νέα κυβέρνηση, αλλά και στα μέτρα φορολογικών ελαφρύνσεων που έλαβε η κυβέρνηση, όπως η μείωση του ΕΝΦΙΑ νωρίτερα από ό,τι προεκλογικά είχε δεσμευτεί. Είμαι πεπεισμένος ότι τα αποτελέσματα στην οικονομία, που ήδη καταγράφονται στην κατακόρυφη πτώση των επιτοκίων δανεισμού, θα γίνονται όλο και περισσότερο αισθητά σε όλους, εργαζόμενους και συνταξιούχους, το επόμενο διάστημα. Η οικονομία παίρνει μπρος κι αυτό είναι σημαντικό γιατί μόνο έτσι θα δημιουργηθούν νέες θέσεις απασχόλησης.

Εκεί που χρειάζεται ψυχραιμία και αποφασιστικότητα είναι στην αντιμετώπιση της τουρκικής προκλητικότητας που κλιμακώνεται επικίνδυνα τις τελευταίες εβδομάδες. Άμεσα σχετιζόμενο με αυτήν είναι και το προσφυγικό-μεταναστευτικό ζήτημα, καθώς έχει εργαλειοποιηθεί από την Άγκυρα στην άσκηση πιέσεων προς την Ευρώπη. Η χώρα διαμορφώνει τις κατάλληλες συμμαχίες και αναλαμβάνει πρωτοβουλίες, έτσι ώστε σε κάθε περίπτωση να είναι πανέτοιμη να αντιμετωπίσει οποιαδήποτε πρόκληση. Είμαι αισιόδοξος ότι η νέα χρόνια θα είναι η αρχή μιας νέας δημιουργικής πορείας για τον τόπο με ασφάλεια, σταθερότητα και δουλειές για τα νέα παιδιά».

Προηγούμενο άρθρο Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες καθαρισμού 8 ρεμάτων στα παράλια του Δήμου Αγιάς
Επόμενο άρθρο Σύλληψη ατόμου για κλοπή