Πρωτοσέλιδο

Έργα βελτίωσης του τμήματος από τη Γεωργική σχολή έως την Τερψιθέα


Στη βελτίωση του οδικού τμήματος της Ε.Ο Λάρισας –  Τρικάλων και συγκεκριμένα από τη Γεωργική σχολή έως την Τερψιθέα στοχεύει η Περιφέρεια Θεσσαλίας. Ειδικότερα ο Περιφερειάρχης Κώστας Αγοραστός υπέγραψε την έγκριση διάθεσης της πίστωσης για τη δημοπράτηση της μελέτης προϋπολογισμού 400.000 ευρώ η οποία πρόκειται να οδηγήσει στην υλοποίηση του εν λόγω έργου.

Σε δηλώσεις του ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός τόνισε τα εξής:«Εντάξαμε στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων τη χρηματοδότηση της μελέτης για τη βελτίωση του δρόμου Από τη Γεωργική Σχολή έως την Τερψιθέα. Πρόκειται για ένα έργο στο οποίο διεισδύουν οι επιθυμίες των κατοίκων της περιοχής και πρόκειται να συμβάλει στην ασφαλή μετακίνηση των ανθρώπινων κοινοτήτων. ολοκληρώνουμε μελέτες και προετοιμάζουμε το έδαφος με σαφές σχέδιο έτσι ώστε να είμαστε έτοιμοι να εντάξουμε σε προγράμματα χρηματοδότησης έργα χρήσιμα για την κοινωνία.».

Το συνολικό μήκος του δρόμου φτάνει τα 4,6 χιλιόμετρα και η μελέτη στοχεύει στη βελτίωση των υφιστάμενων χαρακτηριστικών της οδού με τη δημιουργία παράπλευρου δικτύου για την εξυπηρέτηση των ομόρων επιχειρήσεων και καλλιεργειών, αλλά και τη δημιουργία ισόπεδων κυκλικών κόμβων.

 

Προηγούμενο άρθρο Συνεχίζονται οι κοινωνικές δράσεις της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλίας
Επόμενο άρθρο Σε Τρίκαλα και Λάρισα το Σάββατο ο Πρωθυπουργός