Ειδήσεις

Στο πλευρό του Κ. Αγοραστού για το έργο του Αχελώου η ΠΟΑΣ


Κοινό μέτωπο για τον Αχελώο συγκροτούν οι Αργιθεάτικοι Σύλλογοι που δηλώνουν ότι  στέκονται  στο πλευρό της Περιφέρειας Θεσσαλίας   και του Περιφερειάρχη Κώστα Αγοραστού στη διεκδίκηση της ολοκλήρωσης του μεγάλου έργου.

Η  Πανελλήνια Ομοσπονδία Αργιθεάτικων Συλλόγων, οι πρόεδροι Αργιθεατικών Συλλόγων από όλη την Ελλάδα και οι πρόεδροι των Τοπικών Κοινοτήτων του Δήμου Αργιθέας επισκέφτηκαν τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό για να εκφράσουν   την αμέριστή στήριξή τους σε όλες τις διεκδικήσεις της Περιφέρειας αλλά και να ευχαριστήσουν προσωπικά τον Περιφερειάρχη  για το έμπρακτο ενδιαφέρον του και τα πολλά και χρήσιμα  έργα που έγιναν στην περιοχή.

«Η μεταφορά νερού στη Θεσσαλία από τον Αχελώο είναι ένα έργο ζωής  που παραμένει ημιτελές και πρέπει να ολοκληρωθεί, διαφορετικά εγκυμονεί σοβαρούς κινδύνους» τόνισε ο Κώστας Αγοραστός. Από την πλευρά της η πρόεδρος της Ομοσπονδίας Νανά Μαυραντζά επεσήμανε  ότι η  «περιβαλλοντική καταστροφή στην περιοχή της Αργιθέας από τα ημιτελή έργα είναι τεράστια»  και  διαβεβαίωσε ότι όλοι οι Σύλλογοι θα επικοινωνήσουν την ανάγκη ολοκλήρωσης του έργου και θα βρίσκονται στο πλευρό της Περιφέρειας σε όλες τις διεκδικήσεις της. Στη συνάντηση παραβρέθηκε και ο Αργιθεάτης στην καταγωγή αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Λάρισας Χρήστος Καλομπάτσιος  που επεσήμανε ότι ποτέ στο παρελθόν δεν υπήρχε τόσο μεγάλο ενδιαφέρον για την περιοχή και ότι στο πρόσωπό του ο Περιφερειάρχης τίμησε όλη την Αργιθέα.

 

Προηγούμενο άρθρο Τροφοδότηση της Αγ. Τριάδας του Δήμου Θερμαϊκού με θετικό κοινωνικό πρόσημο
Επόμενο άρθρο Το ΤΕΕ βραβεύει τα παιδιά των μηχανικών