- Larisa News - https://www.larisanews.gr -

Συνάντηση Κέλλα με το Δ.Σ της Ένωσης Στρατιωτικών

Συνάντηση με το Δ.Σ της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφέρειας Θεσσαλίας (Ε.Σ.ΠΕ.Θ) είχε στο γραφείο του ο αν. Γεν. Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ, Βουλευτής Ν. Λάρισας, Χρήστος Κέλλας.

Οι στρατιωτικοί ενημέρωσαν τον Λαρισαίο πολιτικό για ζητήματα, που τους απασχολούν, προτάσσοντας τη μη καταβολή της νυχτερινής αποζημίωσης καθώς και τη μη εφαρμογή του Άρθρου 4 του Ν. 4609/2019 για τη βαθμολογική εξέλιξη των Εθελοντών Μακράς Θητείας.

Από την πλευρά του, ο κ. Κέλλας κατέθεσε αναφορά μετα παραπάνω αιτήματα, καθώς και άλλα, που τουενεχείρισε το Δ.Σ της Ε.Σ.ΠΕ.Θ με σχετικό υπόμνημα,προς τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας κ. Νίκο Παναγιωτόπουλο, ζητώντας του να «διασφαλίσει την εφαρμογή της νομοθεσίας, η οποία θα βελτιώσει το βιοτικό επίπεδο και θα ανυψώσει το ηθικό των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων, που εγγυώνται την ασφάλεια και την ακεραιότητα της Πατρίδας με αφοσίωση και αυτοθυσία».

Παρόντες στη συνάντηση, από την Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Θεσσαλίας, ήταν ο Πρόεδρος κ. Ιωάννης Παπαδούλης, ο Αντιπρόεδρος κ. Αντώνιος Στεργιούλας, ο Γενικός Γραμματέας κ. Χρήστος Καρανάσιος, ο Ταμίας κ. Δημήτριος Κυρίτσης και ο αν. Γενικός Γραμματέας κ. Λεωνίδας Κολονιώτης.