Ποιμαντικές επισκέψεις του Μητροπολίτη Λαρίσης καιΤυρνάβου


Tags |

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος, αμέσως μετά την Ενθρόνισή του στην πόλη της Λάρισας, θα πραγματοποιήσει μια σειρά από ποιμαντικές επισκέψεις κατά το ακόλουθο πρόγραμμα:
 Στην Ιερά Μονή Κοιμήσεως της Θεοτόκου και Αγίου Δημητρίου Στομίου
Το Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2018 στις 16:45, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος θα τελέσει τρισάγιο στον τάφο του Μακαριστού Μητροπολίτου Λαρίσης και Τυρνάβου κυρού Θεολόγου, στην Ιερά Μονή Κοιμήσεως της Θεοτόκου και Αγίου Δημητρίου Στομίου και στη συνέχεια στις 17:00 θα χοροστατήσει στον Εσπερινό για την εορτή των Αγίων ενδόξων Μεγαλομαρτύρων Μηνά, Βίκτωρος και Βικεντίου.
Στην Τερψιθέα
Την Δευτέρα 12 Νοεμβρίου, στις 6:00 το απόγευμα, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος θα χοροστατήσει στον Εσπερινό της εορτής του Αγίου Ιωάννου του Χρυσοστόμου, στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Τερψιθέας.
Στην Ιερά Μονή Αγίου Νικοδήμου του Αγιορείτου Πυργετού
Την Τρίτη 13 Νοεμβρίου, στις 6:00 το απόγευμα, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος θα χοροστατήσει στον Εσπερινό της εορτής του Αγίου Φιλίππου, στην Ιερά Μονή Αγίου Νικοδήμου του Αγιορείτου Πυργετού.
Θεία Λειτουργία και Ιερατική Σύναξη στη Νίκαια
Την Τετάρτη 14 Νοεμβρίου, το πρωί, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος θα ιερουργήσει στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Νικαίας και στη συνέχεια μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας, στις 10:30, θα ομιλήσει στην Ιερατική Σύναξη στον ίδιο Ιερό Ναό.