- Larisa News - https://www.larisanews.gr -

2η Διακρατική Συνάντηση του Προγράμματος Wisar

 Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 15 και την Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου 2010 στη Θεσσαλονίκη, η δεύτερη διακρατική συνάντηση συμμετεχόντων στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού προγράμματος WISAR “Περιφερειακές οικονομικά προσανατολισμένες στρατηγικές για τη δια βίου μάθηση”.

 Κατά τη διάρκεια των εργασιών παρουσιάστηκαν:

Το πρόγραμμα WISAR αποσκοπεί να συμβάλει καταλυτικά στη βιώσιμη ανάπτυξη της τοπικής οικονομίας, διαμορφώνοντας τις κατάλληλες στρατηγικές, οι οποίες είναι προσαρμοσμένες και απαιτούνται τόσο από την τοπική κοινωνία όσο και από τις επιχειρήσεις. Στόχος του εν λόγω προγράμματος είναι η ανάπτυξη μιας τοπικής στρατηγικής για τη δια βίου μάθηση η οποία:

Το πρόγραμμα συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση, στο πλαίσιο του ευρύτερου ευρωπαϊκού προγράμματος Leonardo da Vinci, ενώ συμμετέχουν πέραν του Κ.Ε.Ε. «ΔΗΜΗΤΡΑ», οργανισμοί από  την Αυστρία, την Πολωνία, τη Σλοβενία και τη Σλοβακία. 

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνήστε με την εταιρία  «ΔΗΜΗΤΡΑ» ΚΕΕ ΑΕ, κ. Βασίλη Αβραμούδη,  Παλαιολόγου 19 Λάρισα,  τηλ. 2410 554026, https://www.dimitra.gr/ [1].