- Larisa News - https://www.larisanews.gr -

Ο Μαξ. Χαρακόπουλος σε εκδήλωση της ΝΟΔΕ στη Λαμία

 Ο Γραμματέας Πολιτικού Σχεδιασμού της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Λαρίσης κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος, εκπροσωπώντας τον Πρόεδρο του κόμματος κ. Αντώνη Σαμαρά μίλησε σε πολιτική εκδήλωση που διοργάνωσε η ΝΟΔΕ Φθιώτιδος στη Λαμία.

 Στην ομιλία του ο κ. Χαρακόπουλος σημείωσε μεταξύ άλλων τα εξής:

Κυβέρνηση… για τα πανηγύρια.

“Δεν ξέρω αν η κυβέρνηση «είναι για τα πανηγύρια», όπως υπονόησε το ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, ο κ. Απόστολος Κακλαμάνης, που έκανε λόγο για υπουργικό συμβούλιο στο οποίο «τρεις λαλούν και δυο χορεύουν». Γεγονός, πάντως, είναι ότι η κυβέρνηση αυτή «έχει χάσει τη μπάλα». Βρίσκεται σε προϊούσα αποσύνθεση. Τα φαινόμενα ασυνεννοησίας διαδέχονται το ένα το άλλο, ενώ είναι εμφανές το έλλειμμα συντονισμού της κυβέρνησης. Δεν γνωρίζει η δεξιά τι ποιεί η αριστερά της!

Τι να πρωτομνημονεύσει κανείς:

Την ιλαροτραγωδία με τη μεταμεσονύχτια ανακοίνωση του κυβερνητικού εκπροσώπου για την προκλητική συνέντευξη της τρόικας για το ξεπούλημα της ακίνητης περιουσίας του δημοσίου;

Το φιάσκο με τους ημιυπαίθριους, μετά την λαϊκή κατακραυγή για το αναδρομικό χαράτσι;

Την αδυναμία συνεργασίας στο υπουργείο Ναυτιλίας, όπου ο υπουργός ζητεί την παραίτηση του Γενικού του Γραμματέα, αλλά εκείνος αρνείται να την υποβάλλει;

Την απουσία συνεργασίας και συνεννόησης μεταξύ των υπουργών σε βαθμό που ο υπουργός Άμυνας να χαρακτηρίζει «δικαστικό Φρανκεστάιν» τον οικονομικό εισαγγελέα που εισηγείται ο υπουργός Οικονομίας;”

Ο εμπαιγμός του ελληνικού λαού.

“Υπό το βάρος της αγανάκτησης του κόσμου μετά την ταπεινωτική συμπεριφορά της τρόικας, που ανακοίνωσε πρόγραμμα εκποίησης της ακίνητης περιουσίας του δημοσίου, ο πρωθυπουργός έσπευσε να εξαγγείλει νόμο για την απαγόρευση της πώλησης περιουσιακών στοιχείων του δημοσίου. Εμπαίζει, όμως τον ελληνικό λαό όταν:

Αυτή λοιπόν είναι η αξιοπιστία της κυβέρνησης του κ. Παπανδρέου! Σε αντίθεση, όμως με την τρόικα και την κυβέρνηση, ο Αντώνης Σαμαράς μίλησε για αξιοποίση και όχι εκποίηση της περιουσίας του δημοσίου”.

Στην εκδήλωση ήταν παρόντες: οι βουλευτές Φθιώτιδας Χρήστος Σταικούρας και Θανάσης Γιαννόπουλος, ο δήμαρχος Λαμίας Γιώργος Κοτρωνιάς και Στυλίδας Απόστολος Γκλέτσος, ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας Θανάσης Χειμάρας, οι πρώην βουλευτές Νίκος Σταυρογιάννης και Ηλίας Καλλιώρας, ΟΝΝΕΔήτες και εκατοντάδες φίλοι της ΝΔ στον νομό.

Μετά την ομιλία η Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Βίβιαν Αργύρη απένειμε στον Γραμματέα Πολιτικού σχεδιασμού της ΝΔ αναμνηστική πλακέτα, ευχαριστώντας τον Μάξιμο Χαρακόπουλο για τους αγώνες του για την παράταξη.