- Larisa News - https://www.larisanews.gr -

Δήλωση του Μένουμε Θεσσαλία οικο-λογικά για το αποτέλεσμα των εκλογών

 Οι εκλογές της πρώτης Κυριακής τέλειωσαν. Η πολυπόθητη κομματικοποίηση των εκλογών σε ένα βαθμό επιτεύχθηκε. Στη Θεσσαλία έγινε ένα ενδιαφέρον πείραμα. Μπορέσαμε να πείσουμε ένα μικρό αλλά σημαντικό ποσοστό του 3% σε όλη τη Θεσσαλία (με διαφοροποιήσεις και ιδιαιτερότητες όπως ο Δήμος Λάρισας που φτάσαμε 7%) να ψηφίσουν με αυτοδιοικητικά κριτήρια σε κόντρα όλων ή σχεδόν όλων που καλούσαν σε κομματική συσπείρωση τους πολίτες.

 Από Δευτέρα πρωί όπως είχαμε υποσχεθεί η περιφερειακή παράταξη ΜΕΝΟΥΜΕ ΘΕΣΣΑΛΙΑ οικο-ΛΟΓΙΚΑ λειτουργεί και με αντιπροσώπευση στο νέο περιφερειακό συμβούλιο.

Όμως δεν μπορούμε παρά να πάρουμε θέση καθαρά όπως πάντα θα κάνουμε απέναντι των χιλιάδων ανώνυμων πολιτών που μας στήριξαν. Η δεύτερη Κυριακή θα κρίνει ορισμένα πράγματα και για μας οι προτεραιότητες είναι πάντα κορυφαίες όσον αφορά την βιώσιμη ανάπτυξη της Θεσσαλίας. Έτσι λοιπόν επαναλαμβάνουμε τα εννέα σημεία τα οποία θα θέσουμε στο περιφερειακό συμβούλιο για την αναβάθμιση της καθημερινότητας των Θεσσαλών πολιτών αφενός και την ανάπτυξη της Θεσσαλικής υπαίθρου και της Θεσσαλικής επιχείρησης αφετέρου.

Αυτά είναι ενδεικτικά ζητήματα που θέλουμε την δημόσια δια του τύπου τοποθέτηση των υποψηφίων και στο βαθμό που πείσουν τους πολίτες τους ευχόμαστε καλή επιτυχία στην διοίκηση της νέας περιφέρειας. Αν θεωρούν ότι είμαστε χρήσιμοι είμαστε πρόθυμοι να σταθούμε δίπλα σας με τις θέσεις μας και την γνώση μας.

Σας ευχαριστούμε πολύ