- Larisa News - https://www.larisanews.gr -

Συνέντευξη Τύπου των ΤΟ Λάρισας του ΚΚΕ

Τη συνέντευξη έδωσαν ο Ζορμπάς Αλέξης Γραμματέας της Τ.Ε Λάρισας ,Ο Ρίζος Μαρούδας μέλος της Κ.Ε του ΚΚΕ και η Κωστούλα Μαρία μέλος του Τομεακού Γραφείου Υπαίθρου Λάρισας.

Εκ μέρους των Τομεακών Οργανώσεων Λάρισας και Υπαίθρου Λάρισας του ΚΚΕ σας καλωσορίζουμε στην σημερινή συνέντευξη Τύπου, με θέμα την επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ, συντρόφου Δημήτρη Κουτσούμπα την Παρασκευή 5 Μάη.

Επικεντρώνοντας παράλληλα και σε ξεχωριστές θεματικές εκδηλώσεις, όπως για παράδειγμα: για την εμπλοκή της χώρας και της πόλης μας στους ΝΑΤΟϊκούς σχεδιασμούς και στον πόλεμο ΝΑΤΟ – Ρωσίας στην Ουκρανία, για το ζήτημα των ελλείψεων σε υποδομές με αφορμή το έγκλημα στα Τέμπη και πολλές άλλες.

Μέσα από την πλούσια αυτή δραστηριότητα των Κομματικών Οργανώσεων στη Λάρισα όπως και σε όλη την Ελλάδα αναδεικνύουμε τα εξής:

Κάτι που αφενός και οι ίδιοι ομολογούν, όπως για παράδειγμα διά στόματος Ντ. Μπακογιάννη, Π. Τσαπανίδου και πιο πρόσφατα του Ευ. Βενιζέλου.

Αφετέρου -που είναι και το πιο σημαντικό- προκύπτει από την επί της ουσίας σύγκλιση που αποτυπώνεται στην κοινή στρατηγική, στις πολιτικές που έχουν εφαρμόσει ως κυβερνήσεις, στην στάση τους ως αντιπολίτευση, στις θέσεις τους σήμερα, όπως για παράδειγμα:

Αλήθεια ας αναρωτηθούμε πόσο πολύ διαφοροποιούνται οι πολιτικές τους όταν τσακώνονται για το ποιος έκλεψε το πρόγραμμα ποιανού;;;

Καλούμε λοιπόν τους εργαζόμενους και τις εργαζόμενες, τον λαό και την νεολαία της πόλης σε μαζική συμμετοχή στην συγκέντρωση με τον ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ σ. Δημήτρη Κουτσούμπα την Παρασκευή 5 Μάη στις 20:00 στην Κεντρική Πλατεία της Λάρισας, καθώς επίσης και στην συνεστίαση που θα ακολουθήσει όπως και στην πρωινή συγκέντρωση στην Αγιά.

Καλούμε τους εργαζόμενους, τον λαό και την νεολαία της πόλης σε μαχητική συμπόρευση με το ΚΚΕ στους δρόμους του αγώνα, όπως και στις εκλογικές μάχες του επόμενου διαστήματος.

ΛΑΡΙΣΑ   2/5/2023     Τομεακές Επιτροπές Λάρισας και Υπαίθρου Λάρισας