- Larisa News - https://www.larisanews.gr -

Ολοκληρώθηκε η διαβούλευση για το ΣΧΟΟΑΠ της ΔΕ Πλατυκάμπου

Ανοιχτή συγκέντρωση με εισηγητή τον Χρήστο Κουτάκο Μηχανικό  Χωροταξίας Πολεοδομίας & Περιφερειακής Ανάπτυξης (MSc) πραγματοποιήθηκε στη Δ.Ε. Πλατυκάμπου του Δήμου Κιλελέρ με θέμα «Ενημέρωση – συζήτηση για το Σχέδιο Χωρικής και Οικιστικής Οργάνωσης Ανοικτής Πόλης (ΣΧΟΟΑΠ) της Δημοτικής Ενότητας».

Οι δημότες και οι επιχειρηματίες της περιοχής κλήθηκαν να καταγράψουν απόψεις και προτάσεις σχετικά με τα αναφερόμενα στο Σχέδιο συμβάλλοντας έτσι  ενεργά στην εκπόνηση του, αντικείμενο του οποίου είναι ο καθορισμός χρήσεων γης και όρων δόμησης στους οικισμούς και την κτηματική περιφέρεια της Δ.Ε. Πλατυκάμπου.

Να σημειωθεί επίσης ότι όποιοι πολίτες το επιθυμούσαν μπορούσαν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα του Δήμου  (kileler.gov.gr) να υποβάλλουν ερωτήματα για να λάβουν διευκρινίσεις επί των περιεχομένων του Σχεδίου. Δια ζώσης ή γραπτές διευκρινίσεις μπορούσαν να λάβουν και από τον Αντιδήμαρχο Διοίκησης, Οικονομικών Τεχνικών Έργων και Αγροτικής Ανάπτυξης Αλέκο Χονδρονάσιο.

Οι προτάσεις και οι ενστάσεις που υποβλήθηκαν λήφθηκαν υπόψη στην οριστικοποίηση του ΣΧΟΟΑΠ Δ.Ε. Πλατυκάμπου το οποίο αφού έλαβε υπόψη:

ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ: