- Larisa News - https://www.larisanews.gr -

Κέλλας: Πορευόμαστε με αυτοπεποίθηση στο αύριο

«Στις 7 Ιουλίου 2019, οι πολίτες έδωσανστον Κυριάκο Μητσοτάκη και τη Νέα Δημοκρατία ισχυρή εντολή διακυβέρνησης, διασφαλίζοντας ένα φωτεινό μέλλον για την πατρίδα μας. Δυο χρόνια μετά, η Ελλάδα έχει ενισχύσει τη θέση της στον πυρήνα της ΕΕ και αποτελεί συνδιαμορφώτρια δύναμη των περιφερειακών και διεθνών εξελίξεων.»

Τα παραπάνω δήλωσε ο αν. Γραμματέας της ΚΟ της ΝΔ, Βουλευτής Ν. Λάρισας, Χρήστος Κέλλας, για τη συμπλήρωση δύο ετών της διακυβέρνησης Μητσοτάκη, μετά την σημερινή τους συνάντηση και τις ευχές του στον πρόεδρο της ΝΔ, στο Μέγαρο Μαξίμου, προσθέτοντας:

«Με πρωτοφανή ταχύτητα και σε εξαιρετικά περιορισμένο χρονικό διάστημα, παρά την παγκόσμια υγειονομική και οικονομική κρίση, η Κυβέρνηση διαμόρφωσε τις βάσεις για ένα σύγχρονο και ανταγωνιστικό κράτος – υπόδειγμα στη διοικητική ιστορία της Ευρώπης:

 

 

 

 

 

 

 

Τα καλύτερα είναι μπροστά μας! Αφού εξαλειφθεί η παγκόσμια απειλή του covid-19, η Κυβέρνησηθα φέρει ισχυρή και διατηρήσιμη ανάπτυξη, γράφοντας ένα λαμπρό κεφάλαιο ιστορίας για την ανάταση, την αξιοπιστία και την αυτοπεποίθηση της χώρας στην εποχή του Κυριάκου Μητσοτάκη και της Νέας Δημοκρατίας!».