Αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών


Tags |

Σας γνωρίζουμε ότι το χρονικό διάστημα 10-12/07/2020 πραγματοποιήθηκε στην Λεπτοκαρυά Πιερίας το 36ου Πανελλήνιο Συνέδριο της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών, όπου πραγματοποιήθηκαν οι αρχαιρεσίες του Εθνικού Τμήματος από τις οποίες εκλέχθηκαν τα νέα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου.

Την 17/07/2020 συνήλθε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο και συγκροτήθηκε σε σώμα, όπου ο Πρόεδρος της Τοπικής Διοίκησης Λάρισας κ. Καλαμπούκας Αχιλλέας ανέλαβε τα καθήκοντα του Ταμία του Εθνικού Τμήματος, ο οποίος αμέσως μετά δήλωσε ΄΄ Θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς τους εκπροσώπους των Τοπικών Διοικήσεων της Διεθνούς Ενώσεως Αστυνομικών, ανά την Ελλάδα, που με τίμησαν με την ψήφο τους αλλά και τα μέλη του νέου Δ.Σ. για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο μου και την ανάδειξη μου ομόφωνα ως Ταμία του Εθνικού Τμήματος. Η στήριξη σας στο πρόσωπο μου αποτελεί μεγάλη τιμή, θα προσπαθήσω με όλες μου τις δυνάμεις να φανώ αντάξιος των προσδοκιών σας και όλοι μαζί να ανεβάσουμε ακόμα πιο ψηλά την Ένωση μας. Η Ένωση μας χρειάζεται όλους, εκλεγμένους και μη. Επίσης θέλω να ευχαριστήσω τα μέλη της Τοπικής μου, τα μέλη του Δ.Σ., καθώς και τους φορείς και τους συμπολίτες μου για την στήριξη των προσπαθειών της Ένωσης μας.΄΄

   Τέλος στις εργασίες του Συνεδρίου εκτός από τον Πρόεδρο , συμμετείχε και ο Αντιπρόεδρος κ. Ζάχος Σωτήριος, ενώ στην Τοπική μας απονεμήθηκε ΄΄ΕΠΑΙΝΟΣ΄΄ για την εξαιρετική παρουσία με τον διαδικτυακό  ιστότοπο ΄΄ipalarissas.gr΄΄.