Ειδήσεις

Κέλλας: Η αντίδραση των κατοίκων φαίνεται να εισακούεται


«Είχαμε μία παραγωγική συνάντηση με τον κ. Υπουργό, ο οποίος έδειξε κατανόηση για τα ζητήματα, που είχαμε θέσει στην προηγούμενη Κυβέρνηση οι κάτοικοι του Κυψελοχωρίου, η Δημοτική Αρχή του Δήμου Τεμπών, η Ένωση Αστυνομικών Λάρισας και εγώ προσωπικά,σχετικά με τη μη δημιουργία δεύτερης δομής φιλοξενίας μεταναστών στον Νομό μας.»

Τα ανωτέρω δήλωσε ο αν. Γεν. Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ, Βουλευτής Ν. Λάρισας, Χρήστος Κέλλας, έπειτα από τη συνάντηση που είχε με τον αν. Υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής, Γιώργο Κουμουτσάκο, προσθέτοντας:

«Είχα τονίσει ότι το αίτημα της κοινωνίας και των τοπικών αρχών δεν είχε ξενοφοβικήδιάθεση, ούτε επρόκειτο για υπερβολές, όπως είχε υποστηρίξει ο πρώην Υπουργός Μεταναστευτικής ΠολιτικήςΔημ. Βίτσας.

Απεναντίας,τάχθηκα από την πρώτη στιγμή στο πλευρό τους, διότι υπήρχαν μία σειράαπό σοβαρά ζητήματα, που αφορούσαντην αξιοπρεπή διαβίωση των φιλοξενουμένων και την ασφάλειά τους καθώς και αυτή των κατοίκων, επισημαίνοντας το αυτονόητο,δηλαδή, την ποσοστιαία και αναλογική κατανομήτων αιτούντων άσυλο, με βάση τις δυνατότητες του Νομού μας.

Η Λάρισα έχει αποδείξει έμπρακτα τον ανθρωπισμό και την αλληλεγγύη της και, όπως όλα δείχνουν, το αίτημά μας εξελίσσεται θετικά.Αναμένουμε τις επίσημες ανακοινώσεις».

 

 

 

 

 

Προηγούμενο άρθρο Σύνδεση του βιολογικού καθαρισμού των παραλίων Αγιάς με το δίκτυο ύδρευσης
Επόμενο άρθρο Μάξιμος: Η εισαγωγή στα πανεπιστήμια επιβράβευση πολύχρονης προσπάθειας!