Ειδήσεις

Μαθητές του 2ου Γυμνασίου Λάρισας σε εκδήλωση του Τμήματος Διαιτολογίας και Διατροφής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας


Την Παρασκευή 23 Μαΐου οι μαθητές των τμημάτων Α1 και Α2 της Α’ τάξης του 2ου Γυμνασίου Λάρισας συμμετείχαν στην κεντρική πλατεία της πόλης σε εκδήλωση του Τμήματος Διαιτολογίας και Διατροφής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, σε συνεργασία με τη UNICEF και τον Δήμο Λάρισας, στο πλαίσιο της Εθνικής Δράσης κατά της Παιδικής Παχυσαρκίας. Οι μαθητές συμμετείχαν σε μια όμορφη γιορτή ενημέρωσης, εκπαίδευσης και ευαισθητοποίησης για την υγιεινή διατροφή και την πρόληψη της παιδικής παχυσαρκίας.

Η παραπάνω εκδήλωση του Τμήματος Διαιτολογίας και Διατροφής υλοποιήθηκε στο πλαίσιο της δράσης«Μαζί μια αγκαλιά» η οποία διοργανώθηκε από την Περιφέρεια Θεσσαλίας, με στόχο την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των πολιτών σε θέματα υγείας και πρόληψης.

Τους μαθητές συνόδεψαν ο Διευθυντής του 2ου Γυμνασίου Λάρισαςκ. Δοξαριώτης Γιώργος και οι εκπαιδευτικοί Σαμουληλίδη Μαρία, Αθανασιάδου Ελένη και Μωρογιάννη Ζηνοβία, οι οποία είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν και γνωρίσουν το εκπαιδευτικό και επιστημονικό προσωπικό του Τμήματος Δικαιολογίας και Διατροφής, τους οποίους και ευχαριστούμε.

Προηγούμενο άρθρο Άμεσες ενέργειες για τη διερεύνηση της στατικότητητας του Σχολείου Φλαάνης
Επόμενο άρθρο Δήμος Λαρισαίων: Αρχές Ιουνίου η σταδιακή εφαρμογή του Συστήματος Ελεγχόμενης Στάθμευσης