Ειδήσεις

Στο Συκούριο για τα Κωνσταντίνεια ο Δήμαρχος Τεμπών


Στο Συκούριο για τα Κωνσταντίνεια 2017 και τις εορταστικές εκδηλώσεις  για τον πολιούχο  Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης ο Δήμαρχος Τεμπών κ. Κώστας Κολλάτος .
Στον Πολιούχο Αγ. Κωνσταντίνου & Ελένης στο Συκούριο και ανήμερα της εορτής του εκκλησιάστηκε ο Δήμαρχος Τεμπών κ.Κώστας Κολλάτος . Στην συνέχεια συμμετείχε στην περιφορά της εικόνας στους δρόμους του Συκουρίου με συνοδεία της Φιλαρμονικής του Δήμου Τεμπών.
Ο Δήμαρχος δέχθηκε ευχές απο δημότες της περιοχής του Συκουρίου .
Το Σάββατο το βράδυ μετα τον μέγα πανηγυρικό εσπερινό ακολούθησαν πλούσιες μουσικοχορευτικές  εκδηλώσεις στην πλατεία του  χωριού  με την ορχήστρα του κ.Μπαλογιάννη .
Στην εκδήλωση  συμμετείχαν τα χορευτικά του Μορφωτικού συλλόγου Συκουρίου του μορφωτικού της Όσσας και Κυψελοχωρίου.

Στις εκδηλώσεις το Σαββατοκύριακο προς τιμή του πολιούχου  παραβρέθηκαν και τίμησαν με την παρουσία τους ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ κ.Νίκος Παπαδόπουλος ,ο περιφερειακός σύμβουλος(εκπρόσωπος του περιφερειάρχη  κ.Γεώργιος Λαδόπουλος ,ο περιφερειακός σύμβουλος κ.Νικόλαος Πουτσιάκας ,ο πρόεδρος δημοτικού συμβουλίου κ. Μιχάλης Καρατέγος , οι αντιδήμαρχοι κ.Κώστας Νταφούλης ,Αστέριος Σαίτης,Αχιλλέας Διψάνας,οι δημοτικοί σύμβουλοι κ.Γεώργιος Μανώλης  (αρχηγός αξιωματικής αντιπολίτευσης )  κ.Ιωάννης Αργυρίου ,Νικολάου Γεώργιος,Δημήτρης Τσέτσιλας,Δημήτρης Μαιμάρης,Χρήστος Τσάτσαρης,Θωμάς Τζέκας,Ιωάννης Βλάγκας,Γεώργιος Έξαρχος  Γεώργιος Κυρίτσης,Χρήστος Κακαγιάννης κα ο πρόεδρος του κοινωνικού παντοπωλείου κ.Λάμπρος Ζάρρας,ο Πρόεδρος δημοτικής κοινότητας Συκουρίου  κ.Γεώργιος Καλότυχος ,πρόεδροι τοπικών κοινοτήτων και μελών αυτών ,πρόεδροι  σύλλογων και φορέων καθώς  κάτοικοι και επισκέπτες της περιοχής .

Προηγούμενο άρθρο Νέα παράσταση από το Θεατρικό Εργαστήρι Δήμου Κιλελέρ
Επόμενο άρθρο Θρησκευτικές και Πολιτιστικές εκδηλώσεις στο Δήμο Κιλελέρ