Ειδήσεις

Ο Α.Σ. Μύτικας Λάρισας στο ΣΕΦ


Στο ΣΕΦ βρέθηκε το Σαββατοκύριακο o Α.Σ. Μύτικας Λάρισας με τα τμήματα  παίδων και παμπαίδων του, τα οποία έπαιξαν το Σάββατο φιλικούς αγώνες με τα αντίστοιχα τμήματα του Ολυμπιακού Πειραιώς, δείχνοντας εξαιρετική εικόνα και στα δυο παιγνίδια και αποκομίζοντας θετικότατα σχόλια για την δουλειά που γίνεται, τόσο τα παιδιά όσο και οι προπονητές τους.

Ήταν μοναδική εμπειρία για τα παιδιά της αποστολής, γιατί εκτός από τα πράγματα που κέρδισαν στο αγωνιστικό κομμάτι, γνώρισαν την έννοια της “αποστολής ομάδας” με τους κανόνες και τους περιορισμούς, αλλά και με τις χαρές και τα πειράγματα, δέθηκαν περισσότερο μεταξύ τους, αλλά και έκαναν νέες γνωριμίες με τους αθλητές του σωματείου που μας φιλοξένησε.

Η αποστολή απαρτιζόταν από 28 παιδιά των τμημάτων παίδων και  παμπαίδων με προπονητές τους Σωτήρη Γκόβαρη και Νίκο Φλώρο αντίστοιχα, τον αρχηγό της και γενικό αρχηγό του Σωματείου Δαυίδ Μωυσή, τη γεν. γραμματέα Αννέτα Γεωργοσούλη και 9 γονείς.

Τα παιδιά αφιέρωσαν τους αγώνες στους φίλους και συμπαίκτες τους Γιάννη (από το παιδικό), Ευάγγελο, Γιώργο, Γιάννη, Βαγγέλη και Αντώνη (από τους παμπαίδες), που έδιναν εξετάσεις αγγλικών και δεν μπόρεσαν να ακολουθήσουν την αποστολή.

Την Κυριακή το απόγευμα  παραβρέθηκαν και παρακολούθησαν τον αγώνα Ολυμπιακός-Ρέθυμνο ως επίσημοι προσκεκλημένοι του Ολυμπιακού, φωτογραφήθηκαν με τους παίκτες και πήραν αυτόγραφα.

Ευχαριστούμε θερμά τον Διευθυντή marketing του Ολυμπιακού Νίκο Λεπενιώτη για την ευκαιρία που μας έδωσε να παίξουν φιλικά παιχνίδια οι ομάδες μας, τον Νίκο Κεραμέα Διευθυντή των ακαδημιών του Ολυμπιακού για την φιλοξενία και την ομιλία του στους αθλητές μας, τον υπεύθυνο των Ακαδημιών του Ολυμπιακού και τεχνικό Διευθυντή Αργύρη Καμπούρη και τον προπονητή Δημήτρη Δανιήλ για την υποδοχή, καθώς και το σύλλογο για την φιλοξενία και θα χαρούμε να συναντηθούμε εκ νέου στη Λάρισα.

Όπως ανέφεραν ο πρόεδρος και ο γενικός αρχηγός στα παιδιά, οι εκπλήξεις δεν ολοκληρώθηκαν  με την επίσκεψη αυτή, αλλά θα υπάρξουν κι άλλες  μέσα στη χρονιά.

 

Προηγούμενο άρθρο Εξιχνίαση απάτης – Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος 17χρονου
Επόμενο άρθρο Συνάντηση δημάρχου Λαρισαίων-υπουργού Ψηφιακής Πολιτικής