Περιφερειακή σύσκεψη ΟΤΑ στη Λάρισα


Σε συνέχεια του υπ΄ αριθμ. πρωτ.: 38/13-1-2016 εγγράφου μας για τον ορισμό των τεσσάρων (4) Περιφερειακών Συσκέψεων όπου θα έχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν τα Διοικητικά Συμβούλια των Συλλόγων-Μελών της Ομοσπονδίας, σας ενημερώνουμε ότι στην Περιφερειακή Σύσκεψη της ΛΑΡΙΣΑΣ που θα πραγματοποιηθεί την ΤΡΙΤΗ 19 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2016, στις 10.00 το πρωί, στο ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΛΑΡΙΣΑΣ (΄Ιωνος Δραγούμη 1-Λάρισα) θα συμμετάσχουν:
Οι Σύλλογοι-Μέλη της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. στους Νομούς Καρδίτσας, Λάρισας, Μαγνησίας, Τρικάλων, Ευρυτανίας, Φθιώτιδας, Φωκίδας, Γρεβενών, Καστοριάς, Κοζάνης και Φλώρινας.
Μετά την Περιφερειακή Σύσκεψη και την ενημέρωση των Διοικητικών Συμβουλίων των Συλλόγων-Μελών της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. και αφού θα έχει προσδιοριστεί με την απόφαση του Γενικού Συμβουλίου Πανελλαδική Ημέρα Ενημέρωσης, όπου με Γενικές Συνελεύσεις, Συγκεντρώσεις, Συμβολικές καταλήψεις, θα πρέπει να ενημερωθεί το σύνολο των εργαζομένων για την κατεδάφιση της Κοινωνικής Ασφάλισης. Ταυτόχρονα, θα προετοιμασθεί και θα οργανωθεί η μαζική συμμετοχή όλων των εργαζομένων στις κινητοποιήσεις που θα αποφασίσει το Γενικό Συμβούλιο.
Η μαζική συμμετοχή των Διοικητικών Συμβουλίων στην Περιφερειακή Σύσκεψη είναι η μόνη εγγύηση για τη συνολική προετοιμασία του κλάδου προκειμένου να ανατραπεί ο κυβερνητικός σχεδιασμός που στοχεύει στη διάλυση της Κοινωνικής Ασφάλισης και στην εξαθλίωση νέων και παλαιών ασφαλισμένων και συνταξιούχων.
ΚΑΜΙΑ ΑΝΟΧΗ – ΑΓΩΝΑΣ ΤΩΡΑ
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙΚΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ

Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς
Για την Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ο.Ε-Ο.Τ.Α.
Ο Πρόεδρος Ο Αναπλ. Γεν. Γραμματέας Νίκος Τράκας Γιάννης Τσούνης

Προηγούμενο άρθρο Έγκριση χρημάτων για εφημερίες ιατρικού προσωπικού - Η κατανομή για το ΠΕΔΥ της 5ης ΥΠΕ
Επόμενο άρθρο Στοχευμένοι αστυνομικοί έλεγχοι με 43 συλλήψεις