Το Θεσσαλικό Θέατρο στηρίζει το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Λαρισαίων


Στα πλαίσια του προγράμματος Κοινωνικές Δομές Άμεσης Αντιμετώπισης της φτώχειας στο Δήμο Λαρισαίων, το Κοινωνικό Παντοπωλείο  δέχτηκε τη στήριξη του Θεσσαλικού Θεάτρου, με στόχο την ενίσχυση της λειτουργίας του.

Το Δ.Σ. του Θεσσαλικού Θεάτρου αποφάσισε να ενισχύσει το Κοινωνικό Παντοπωλείου του Δήμου Λαρισαίων προσφέροντας τα έσοδα της επιτυχημένης παράστασης «Συγχαρητήρια Προλαμβάνεστε» για την αγορά τροφίμων που θα διατεθούν για τις ανάγκες του Κοινωνικού Παντοπωλείου.

Η προσφορά πραγματοποιήθηκε παρουσία της Προέδρου του Θεσσαλικού Θεάτρου κας Τσεκούρα Βάϊας, της Διευθύντριας Πρόνοιας κας Ζιώγα Έφης, καθώς και του προσωπικού του Κοινωνικού Παντοπωλείου.

 

Προσφορά και από ιατροφαρμακευτική εταιρεία

 

Επίσης, με μια κίνηση αγάπης και απόδειξης κοινωνικής ευαισθησίας η ιατροφαρμακευτική εταιρία RONTIS Hellas προσέφερε μεγάλη ποσότητα γνωστής βρεφικής προστατευτικής κρέμας για τα βρέφη των απόρων που στηρίζονται από το Κοινωνικό Παντοπωλείο.

114 κουτιά μαρμελάδας και 40 κιλά ελιές προσέφερε γνωστή Ελληνική Βιομηχανία ενώ 816 γιαούρτια δώρισε μεγάλη Γαλακτοβιομηχανία που επιθυμεί να διατηρήσει την ανωνυμία της.

Χάρη στη συνεχή και αμέριστη συμπαράσταση των χορηγών επιχειρήσεων  οι Κοινωνικές Δομές καταφέρνουν να στηρίζουν καθημερινά οικογένειες που πλήττονται από τις δυσμενείς κοινωνικοοικονομικές συνθήκες των ημερών μας. Όσοι επιθυμούν να συνδράμουν σε αυτές τις προσπάθειες μπορούν να επικοινωνήσουν με το Κοινωνικό Παντοπωλείο στο τηλ. 2410255876,  τον Εθνικό Μηχανισμό Ενημέρωσης και Ευαισθητοποίησης στο τηλ. 801-1122-444 (www.koinoniasos.gr) και με το Συμβουλευτικό Σταθμό του Δήμου Λαρισαίων στο τηλ.2410680243 καθημερινά 9:00-17:00 στην οδό Ρούσβελτ και Οικονόμου Εξ’Οικονόμων 8Α.

 

 

 

Προηγούμενο άρθρο Παρέμβαση Προέδρου της ΕΝΠΕ προς τον Υπ. Οικονομίας για την άμεση επίλυση του προβλήματος με τις άδειες των φορτηγών
Επόμενο άρθρο Αρχίζουν τα κλαδέματα μεγάλων δέντρων λόγω επικινδυνότητας