Συνάντηση Τοπικού Δικτύου Κοινωνικής Φροντίδας και Δικτύου Γίνε Παραγωγός


Την Πέμπτη 10 Απριλίου 2014 στην Αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Λάρισας (Παπακυριαζή 44, Ισόγειο), πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία ενημερωτική συνάντηση με σκοπό την παρουσίαση των δραστηριοτήτων των Κοινωνικών Συνεταιριστικών Επιχειρήσεων (Κοιν.Σ.Επ) «ΙΣΤΟΣ – Δίκτυο Κοινωνικής Φροντίδας», και «ΓΗ ΘΕΣΣΑΛΙΣ» σε Φορείς και οντότητες του Επιχειρηματικού, Αυτοδιοικητικού και ευρύτερου Κοινωνικού Χώρου, της Λάρισας.
Στην συνάντηση την οποία χαιρέτησε ο πρόεδρος της ΕΣΕΕ Βασίλης Κορκίδης, παρουσιάστηκε η «σημασία της δικτύωσης για τις ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ» από την κα. Βάσω Αναστασοπούλου, Προϊσταμένη Τμήματος Ανάπτυξης & Ευρωπαϊκών Έργων, ΚΕΚ ΔΗΜΗΤΡΑ, και «Πως η συνένωση δυνάμεων οδηγεί στη δημιουργία θέσεων εργασίας» από τον κ. Μόσχη Ελευθέριο, Σύμβουλο εκπαίδευσης και Απασχόλησης στέλεχος του ΔΗΜΗΤΡΑ Κ.Ε.Ε Α.Ε
Κατά την διάρκεια της συνάντησης παρουσιάστηκαν από τις προέδρους των ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ κα. Ευσταθιάδου Παρασκευή και κα. Αργυρίου Σταυρούλα οι δραστηριότητες που έχουν αναπτύξει έως σήμερα οι εν λόγω επιχειρήσεις.
Την συζήτηση συντόνισε ο κ. Κολοβός Ιωάννης.

 

Προηγούμενο άρθρο Στη Λάρισα ο Παναγιώτης Ψωμιάδης
Επόμενο άρθρο Εορτασμός του Αγ. Γεωργίου Προστάτη του Στρατού Ξηράς στην 1η Στρατιά Λάρισας