Tags: , ,

Με τον Σύλλογο τευτλοπαραγωγών ο Χρήστος Κέλλας

Την παρέμβασή του, προκειμένου να βρεθεί λύση για την απορρόφηση της φετινής τευτλοπαραγωγής του Ν. Λάρισας, ζήτησε από τον αν. Γραμματέα της ΚΟ της ΝΔ, βουλευτή Ν. Λάρισας κ. Χρήστο Κέλλα, η διοίκηση του Συλλόγου Τευτλοπαραγωγών, κατά την διάρκεια της συνάντησης τους στο γραφείο του Λαρισαίου πολιτικού.

Οι Λαρισαίοι τευτλοπαραγωγοί ανησυχούν ότι η σοδειά τους – που πρέπει να συγκομιστεί μέσα στον Οκτώβριο – θα μείνει αδιάθετη, τονίζοντας, πως “προχώρησαν στην καλλιέργεια του 2019 μετά από προτροπή του Υπ. ΑΑΤ επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ  και της διοίκησης της ΕΒΖ πως θα βρεθεί επενδυτής και θα λειτουργήσει το εργοστάσιο της ΕΒΖ, πράγμα που ως σήμερα δεν έγινε”.

Ο κ. Κέλλας μετέφερε την κραυγή αγωνίας τους στους αρμόδιους Υπουργούς Ανάπτυξης και Αγροτικής Ανάπτυξης κκ. Άδωνι Γεωργιάδη και Μάκη Βορίδη, με τον τελευταίο, μάλιστα, να διαβεβαιώνει ότι θα κρατήσει “ανοιχτή” την συνδεδεμένη ενίσχυση εωσότου βρεθεί λύση για την απορρόφηση της φετινής παραγωγής.

Ο Λαρισαίος πολιτικός μετά τη συνάντηση δήλωσε:

«Φαίνεται πως και το πρόβλημα της απορρόφησης της σοδειάς των τεύτλων, είναι ένα από τα πολλά, που έχει κληρονομήσει η κυβέρνηση της ΝΔ από την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς, όπως αναφέρουν οι παραγωγοί, η τότε κυβέρνηση τους παρότρυνε να καλλιεργήσουν, διαβεβαιώνοντάς τους ότι όλα θα πάνε καλά.

Εξετάζεται κάθε δυνατή λύση, στο πλαίσιο του εφικτού, ώστε να διασωθεί η φετινή τευτλοπαραγωγή και να μην πάνε χαμένοι οι κόποι των παραγωγών μας».

Παρόντες στην συνάντηση από πλευράς τευτλοπαραγωγών του Ν. Λάρισας, ο Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Θ. Δαλακούρας και το μέλος Αστ. Τζιόλας.

 

 

Tags: , ,

Με επιτυχία η Βραδιά του Ερευνητή στη Λάρισα

Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία οι εργασίες του προγράμματος «Βραδιά του Ερευνητή» για το έτος 2019.

Την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2019, από τις 17:00, οι πάγκοι των ερευνητών είχαν στηθεί και περίμεναν τους μικρούς και μεγάλους φίλους της έρευνας.

Στις παρουσιάσεις έλαβαν μέρος το Εργαστήριο Φυσιολογίας Ζωικών Οργανισμών, Δομικής και Λειτουργικής Βιοχημείας, Μοριακής Βιολογίας και Γονιδιωματικής, Βιοτεχνολογίας Φυτών και Περιβάλλοντος, Δενδροκηπευτικών και Εδαφικών Πόρων, οι εταιρείες FoodOxysκαι Οικοανάπτυξη, η πολιτισμική πρωτοβουλία «TheHeritageofTaste», το Σχολείο Αστρονομίας και τον Αστρονομικό Παρατηρησιακό Σύλλογο Λάρισας, και το Γαλλικό Ινστιτούτο.

Οι μικροί και μεγάλοι φίλοι της επιστήμης είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά πειραματικές διαδικασίες, οι οποίες πραγματοποιούνται στα εργαστήρια των Τμημάτων του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, να μετρήσουν τα αντιοξειδωτικά του οργανισμού τους, να παρατηρήσουν πλανήτες, δορυφόρους πλανητών και αστέρια μέσω των τηλεσκοπίων, να παρακολουθήσουν αφηγήσεις γεύσεων και γιατρικών καθώς και να ενημερωθούν για τα προγράμματα της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Την εκδήλωση παρακολούθησαν, εκτός από τους φίλους της επιστήμης και τους περαστικούς που από περιέργεια ρωτούσαν και προσέρχονταν στην εκδήλωση, μικροί φίλοι από τα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης του Δήμου Λαρισαίων καθώς και πρόσφυγες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα ΕΣΤΙΑ της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Λάρισας.

Μετά τις 21:00 και για 1:30 ώρα, οι συμμετέχοντες και οι φίλοι της έρευνας είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τη μαγευτική συναυλία από το μουσικό συγκρότημα Sbaraglia, το οποίο τους ταξίδεψε με ήχους από τη Μεσόγειο και τα Βαλκάνια.

Tags: , ,

Τελετή Απονομής Διπλωμάτων της Πολυτεχνικής Σχολής

Η τελετή αναγόρευσης διδακτόρων και απονομής διπλωμάτων στους αποφοίτους των Προγραμμάτων Μεταπτυχιακών Σπουδών και Προπτυχιακών Προγραμμάτων Σπουδών, των Τμημάτων της Πολυτεχνικής Σχολής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, θα πραγματοποιηθεί, την Τετάρτη 06 και την Πέμπτη 07 Νοεμβρίου 2019, στο Αμφιθέατρο του Τμήματος Μηχανικών Χωροταξίας, Πολεοδομίας και Περιφερειακής Ανάπτυξης του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, στο Πεδίον Άρεως, στο Βόλο. Λεπτομέρειες της διαδικασίας, θα ανακοινωθούν με νέο Δελτίο Τύπου.

Tags: , ,

Ο Κώστας Κολλάτος για τις κινητές μονάδες υγείας

Την ανάγκη συνέχισης λειτουργίας των κινητών μονάδων υγείας απο την 5 ΥΠΕ στο ευαίσθητο και ιδιαίτερα σημαντικό τομέα των προληπτικών ελέγχων και εξετάσεων αναφέρεται σε δήλωση του ο πρώην Δήμαρχος Τεμπών και επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στο Δ.Τεμπών κ.Κώστας Κολλάτος .

Όπως αναφέρει ο κ.Κολλάτος:
Στα χρόνια της θητείας μας ως Δημοτική Αρχή απο το 2011 εως τον Αύγουστο του 2019 και σε συνεργασία με την αρμόδια ΥΠΕ διενεργήθηκαν στον Δήμο μας 2500 μαστογραφίες ,2000 μετρήσεις οστικής μάζας ,1500  βιοχημικές εξετάσεις  και περίπου 600 σπιρομετρήσεις καλύπτοντας σε μεγάλο βαθμό το σύνολο των Δημοτών του Δήμου Τεμπών και ιδιαίτερα εκείνων  που κατοικούν σε απομακρυσμένες περιοχές,πολλά απο αυτά τα περιστατικά παραπέμφθηκαν σε περαιτέρω έλεγχο κάνοντας πράξη την σημαντικότητα των προληπτικών ελέγχων και εξετάσεων .
Άρα εκ του αποτελέσματος κρίνεται απαραίτητη η συνέχιση λειτουργίας της ηδη επιτυχημένης διαδικασίας των κινητών μονάδων  ξεπερνώντας τα όποια θεσμικά και λειτουργικά ζήτημα θωράκισης της .

Tags: , ,

Πολιτ(ει)ότητα και Μαθηματική Εκπαίδευση στο Δημόσιο Σχολείο

Το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο του Sheffield (UK), το Πανεπιστήμιο του Βουκουρεστίου (RO), το εκπαιδευτικόμουσείο MATHEMATICUM (DE), το Ινστιτούτο AghaKhan Foundation (PO) και το Κέντρο Φιλοσοφίας για Παιδιά (UK) ολοκλήρωσε με επιτυχία το έργο ‘Πολιτειότητα και Μαθηματικά σε συνεργασία με σχολεία της περιοχής.

Το έργο εστίασε στη συζήτηση για τονρόλο των μαθηματικών στην κοινωνία, στην επαναπροσέγγιση της σχέσης πολιτειότητας και μαθηματικής γνώσης και στη δημιουργία παιδαγωγικούυλικούκαιδράσεωνστοπλαίσιοενόςευρύτερουπροβληματισμούγιατα εκπαιδευτικά κοινά, τηδιακυβέρνησηκαιτηνπαγκοσμιοποίηση.

Το έργο επικεντρώνεται σε τ(ρ)όπους με τους οποίους τα παιδιάσήμερασυνδέονταιμεταμαθηματικάωςπράξηδημιουργικής συμμετοχής στα κοινά καιδιερευνάκατάπόσονποικίλεςδεξιότητεςπουαφορούντηνκριτικήσκέψητον πειραματικό ψηλαφισμό, τη διερεύνηση ιδεών, την επίλυση προβλημάτων, την επιχειρηματολογία, τηναμφισβήτηση, την επινόηση κανόνων και τη φαντασία μπορούν να συνδράμουν προς αυτήτηνκατεύθυνση.

Παράλληλα, η προσπάθεια αυτήεστίασεστηνεπαφήμεταξύεκπαιδευτικών, φοιτητώνκαιπαιδιών λαμβάνονταςυπόψη εναλλακτικούς τρόπους παιδαγωγικής στις προκλήσεις που αντιμετωπίζει το σχολείο και η μαθηματική εκπαίδευση σήμερα.
Ειδικότερα, εκπαιδευτικοί και παιδιά έγιναν συνοδοιπόροι στη διαμόρφωση και στον μετασχηματισμό στην πράξηπαιδαγωγικού υλικού, δημιουργώντας άμεσες ή/και έμμεσες συνδέσεις με το επίσημο αναλυτικόπρόγραμμα. Οιδράσεις ξεκίνησαν τον Σεπτέμβρη του 2018 και ολοκληρώθηκαν τον Ιούνη του 2019.

Η προσπάθεια και τααποτελέσματά τους θα συζητηθούν στο συγκεκριμένο πλαίσιο παρουσιάσεων, εργαστήριων και δράσεων μεπροσκεκλημένες ομιλητές και ομιλήτριες.

 

Tags: , ,

Ανεύρεση και κατάσχεση ποσοτήτων αποξηραμένης κάνναβης

Στις 1-10-2019 το πρωί στην ευρύτερη περιοχή της Λάρισας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Λάρισας, εντοπίστηκε σε θαμνώδη αγροτική περιοχή μία βαλίτσα, η οποία περιείχε (10) συσκευασίες με ποσότητα αποξηραμένης κάνναβης, συνολικού βάρους (13) κιλών και (204) γραμμαρίων. Οι ανευρεθείσες ποσότητες κάνναβης κατασχέθηκαν.

Tags: , ,

Εκδήλωση παρουσίασης αρχαιολογικού έργου στο Συκούριο

Το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού – Εφορεία Αρχαιοτήτων Λάρισας και ο Δήμος Τεμπών – Αντιδημαρχία Πολιτισμού διοργανώνουν την Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2019 και ώρα 19.00 στο κτίριο της Δημοτικής Βιβλιοθήκης του Συκουρίου διάλεξη με θέμα:

«Γεωμορφολογικές και αρχαιολογικές έρευνες για τις πρώιμες ανθρώπινες εγκαταστάσεις στη Λεκάνη του Συκουρίου και της Ελάτειας»

Παρουσιάζονται τα αποτελέσματα σχετικών ερευνών που διενεργήθηκαν τα τελευταία τέσσερα χρόνια στο πλαίσιο κοινού ελληνογερμανικού ερευνητικού προγράμματος, το οποίο διενεργείται από την Εφορεία Αρχαιοτήτων Λάρισας και το Ελεύθερο Πανεπιστήμιο του Βερολίνου με την υποστήριξη του Γερμανικού Ιδρύματος Ερευνών. Στο πρόγραμμα συμμετέχουν ερευνητές και Πανεπιστημιακοί δάσκαλοι από την Ελλάδα και την Ευρώπη.

Θα μιλήσουν με σύντομες ανακοινώσεις οι αρχαιολόγοι Γεώργιος Τουφεξής (Εφορεία Αρχαιοτήτων Λάρισας) και Agathe Reingruber (Ελεύθερο Πανεπιστήμιο του Βερολίνου), o υδρολόγος Αντώνης Μανάκος, οι γεωλόγοι Σωτήρης Βαλκανιώτης και Βασίλειος Μέλφος (καθ. Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης) και o γεωφυσικός Γρηγόρης Τσόκας (καθ. Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης).

Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

Tags: , ,

Πρόγραμμα Κινηματογραφικής Λέσχης Νίκαιας

Αυτή την Κυριακή  6/10 η Κινηματογραφική Λέσχη Νίκαιας κάνει την εναρκτήρια προβολή της χειμερινής περιόδου 2019- 2020.Η πρώτη μας ταινία είναι το « Τσάι στη Σαχάρα» του Μπερνάρντο  Μπερτολούτσι, βρετανοϊταλική παραγωγή, με τους Τζον Μάλκοβιτς και  Ντέμπρα Γουίνγκερ, διάρκειας 138’

1990: Ο μεγάλος Ιταλός Σκηνοθέτης Μπερνάρντο Μπερτολούτσι, τρία χρόνια μετά τον μεγάλο θρίαμβό του «Τελευταίος Αυτοκράτορας» και τα 9  Όσκαρ  μεταφέρει στον κινηματογράφο το βιβλίο ορόσημο -σχεδόν αυτοβιογραφικό- του Paul Bowles «The Sheltering Sky» Ή αλλιώς η ιστορία ενός ζευγαριού καλλιτεχνών από την Αμερική που προκειμένου να ξεπεράσουν την κρίση που περνάει η σχέση τους ,αποφασίζουν να κάνουν ένα ταξίδι ζωής και να περιπλανηθούν στην Ταγγέρη και στη Σαχάρα.

Τίποτα από τα παραπάνω δεν θα προδίκαζε το γεγονός για μία μεγάλη, κλασσική και αναλλοίωτη όπως αποδεικνύεται στον χρόνο ταινία, όμως ο Bertolucci έκανε αυτό που έπρεπε. Αποφάσισε να αφήσει το φολκλόρ στην άκρη και να αφηγηθεί ένα ταξίδι εσωτερικής αναζήτησης δύο ανθρώπων που προσπαθούν να σώσουν την σχέση τους, με φόντο οπτικά και ηχητικά την μυστηριώδη Βόρεια Αφρική  και την αχανή έρημο. Το ζευγάρι προσπαθεί κάτω από τον καινούργιο και προστατευτικό νέο ουρανό (The Sheltering Sky) να βρει ένα καταφύγιο προκειμένου να σωθεί από την φθορά που έχει προκαλέσει ο χρόνος στην σχέση τους, μάταια όμως καθώς κάτω από τον καυτό ήλιο της ερήμου το ζευγάρι θα καταδυθεί τόσο βαθιά που θα αναδείξει την πραγματική έρημο που τους χωρίζει.

To Τσάι στην Σαχάρα είναι μια ταινία που πρέπει να την αντιμετωπίσουμε σχεδόν μυσταγωγικά για να την κατανοήσουμε και όχι ως άλλο ένα κινηματογραφικό έπος.

Αριστουργηματική δουλειά στη φωτογραφία του τρεις φορές βραβευμένου με Όσκαρ Vittorio  Storaro, μαγική, βραβευμένη με Χρυσή Σφαίρα ,μουσική των Σακαμότο και Χόροβιτς και ακαταμάχητο δίδυμο στους πρωταγωνιστικούς ρόλους.

Η προβολή θα γίνει στις 7 μ.μ. στο Πολιτιστικό Κέντρο Νίκαιας.

Η είσοδος, όπως πάντα , είναι δωρεάν

Tags: , ,

Μία ακόμα σύλληψη για τις παράνομες ανασκαφές σε περιοχές της Θεσσαλίας

Σε συνέχεια των από (26-09-2019) , (28-09-2019) και (30-09-2019) Δελτίων Τύπου σχετικά με τη διακρίβωση δράσης δύο ομάδων, τα μέλη των οποίων ενέχονται στη διενέργεια παράνομων ανασκαφών σε περιοχές της Θεσσαλίας και της Πιερίας, καθώς και στην κατοχή αρχαίων αντικειμένων, ανακοινώνεται ότι, πέρα των δεκατεσσάρων (14) συνολικά συλληφθέντων ατόμων, μελών των ομάδων, συνελήφθη στις 2-10-2019 το πρωί στη Λάρισα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, δυνάμει εντάλματος σύλληψης του κ. Ανακριτή Λάρισας, ακόμη ένας ημεδαπός.  Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί αρμοδίως.

Tags: , ,

Συνεργασία του ΤΕΕ με τον Δήμο Αγιάς για τεχνικά θέματα

Συνάντηση με τον Δήμαρχο και υπηρεσιακούς παράγοντες του Δήμου Αγιάς πραγματοποίησε αντιπροσωπεία του ΤΕΕ Κεντρικής και Δυτικής Θεσσαλίας την Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2019, στην έδρα του Δήμου, στο πλαίσιο εθιμοτυπικών επισκέψεων που ξεκίνησε με πρωτοβουλία του ΤΕΕ, για τη θεμελίωση των βάσεων συνεργασίας με τις νεοεκλεγείσες δημοτικές αρχές.

Συζητήθηκαν, σε κλίμα εμπιστοσύνης, θέματα κοινού ενδιαφέροντος, κυρίως αναφορικά με τον σχεδιασμό και το τεχνικό πρόγραμμα του Δήμου Αγιάς, ο προϋπολογισμός του οποίου, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Θεσσαλίας, ανέρχεται στο ποσό των 120.000.000,00 ευρώ, παρά την έλλειψη προσωπικού, χάρη στις άοκνες προσπάθειες των μηχανικών του Δήμου. Επισημάνθηκαν, η επέκταση της χρήσης του φυσικού αερίου στα δημοτικά κτίρια και σχολεία, η εκμίσθωση των κτιρίων του δημοτικού γηροκομείου, η επικείμενη στέγαση του Δημαρχείου και της πολεοδομίας σε νέες κτιριακές εγκαταστάσεις, η δημιουργία Δημοτικής Βιβλιοθήκης.

Αναλύθηκαν εκτενώς τα έργα αποκατάστασης του παραλιακού δρόμου Αγιοκάμπου – Βελίκας, με παράλληλη δημιουργία πεζοδρόμου και ποδηλατοδρόμου, η κατασκευή πεζοδρομίου στην οδό Κουτσουπιάς – Κόκκινου Νερού, η εξέλιξη των τεχνικών έργων υποστήριξης των οδών με κατασκευή τριών γεφυρών στα παράλια, η πρόοδος υλοποίησης των πολεοδομικών σχεδίων (ολοκληρώνεται η πράξη εφαρμογής της Βελίκας, ενώ είναι σε εξέλιξη του Αγιοκάμπου), η δημοπράτηση των έργων καθαρισμού και εκβάθυνσης των λιμανιών Αγιοκάμπου, Κουτσουπιάς και Στομίου, η πρόταση για αξιοποίηση της περιοχής του Πολυδενδρίου.

Ο πρόεδρος ζήτησε από τον Δήμαρχο να εξετάσει την δυνατότητα και τα οφέλη από την κατασκευή υδατοδρομίων στους υπάρχοντες λιμένες και να του εκθέσει την κατάσταση αναφορικά με το παρόν και το μέλλον της διαχείρισης των απορριμμάτων στον νομό, καθώς έχει και την ιδιότητα του προέδρου του ΦΟΔΣΑ Λάρισας. Αμοιβαία συμφωνήθηκε η αναγκαιότητα για αντιπυρικά και αντιπλημμυρικά έργα στην περιοχή, καθώς και της δημιουργίας πλήρους κόμβου στον Πυργετό.

Στη συνάντηση παρευρέθηκαν εκτός από τον Δήμαρχο Αγιάς, κ. Αντώνη Γκουντάρα, μηχανικοί της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου και από το ΤΕΕ ο Πρόεδρος, Νίκος Παπαγεωργίου και το μέλος της Αντιπροσωπείας του ΤΕΕ, Κυριάκος Καφανέλης.

 

Tags: , ,

Παρέμβαση του ΣΒΘΣΕ για τις αποπληρωμές των Προγραμμάτων ΛΑΕΚ

Ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Θεσσαλίας & Στερεάς Ελλάδος, απηύθυνε Υπόμνημα προς τον κ. Σπυρίδωνα Πρωτοψάλτη, Διοικητή ΟΑΕΔ, σχετικά με ζήτημα που έχουν αναδείξει επιχειρήσεις-μέλη του και αφορά στις καθυστερήσεις αποπληρωμών των Προγραμμάτων ΛΑΕΚ 045 και 024.

Αναλυτικότερα, όπως αναφέρθηκε στην επιστολή του Συνδέσμου:

Σύμφωνα με τις αναφορές των επιχειρήσεων μελών του, υπάρχουν σημαντικές καθυστερήσεις στην αποπληρωμή των Προγραμμάτων ΛΑΕΚ που υλοποιήθηκαν από το 2014 και μέχρι και το 2018, οι οποίες οφείλονται στην αδυναμία ολοκλήρωσης των διαδικασιών ελέγχου των κατατεθέντων, εκ μέρους των επιχειρήσεων, απαιτούμενων εγγράφων και δικαιολογητικών.

Οι επιχειρήσεις, που συμμετέχουν στα Προγράμματα ΛΑΕΚ, προσπαθούν, μέσω αυτών των προγραμμάτων, να υποστηρίξουν τις ανάγκες τους για την κατάρτιση και την εκπαίδευση του προσωπικού τους, ενώ και οι εργαζόμενοι επιζητούν να εξασφαλίσουν τη δυνατότητα συμμετοχή τους σε διαδικασίες κατάρτισης και εκπαίδευσής τους, για την βελτίωση των γνώσεων και των δεξιοτήτων τους.

Ωστόσο, οι αδυναμίες του συστήματος, όπως αυτές εντοπίζονται από τις επιχειρήσεις, έχουν οδηγήσει στη μείωση της αξιοπιστίας του θεσμοθετημένου Λογαριασμού, συμβάλλουν στην απαξίωση της αποτελεσματικότητάς του και απομακρύνουν τις επιχειρήσεις από τη διαδικασία υλοποίησης δράσεων και προγραμμάτων επαγγελματικής κατάρτισης και εκπαίδευσης του προσωπικού τους, γιατί δυσκολεύουν την απρόσκοπτη υλοποίηση των σχεδιασμών τους και τον οικονομικό τους προγραμματισμό. Ταυτόχρονα δε, εγείρουν ερωτήματα για τους λόγους για τους οποίους καλούνται, ως Κοινωνικοί Εταίροι, να συμμετέχουν, μέσω των εισφορών τους, στη δημιουργία των πόρων του Λογαριασμού.

Ο Σύνδεσμος υπογράμμισε ότι:

Οι πόροι του Λογαριασμού ΛΑΕΚ έχουν δημιουργηθεί για να υποστηρίξουν τις επιχειρήσεις και τους εργαζομένους τους να σχεδιάζουν και να υλοποιούν προγράμματα κατάρτισης και εκπαίδευσης των εργαζομένων. Πλην όμως, η πενταετής καθυστέρηση για την ολοκλήρωση των ελέγχων και της αποπληρωμής αυτών των προγραμμάτων αποδυναμώνουν το θεσμό.

Κλείνοντας την επιστολή του ο Σύνδεσμος αιτήθηκε την αποκατάσταση του ζητήματος που περιέγραψε και την ανάληψη πρωτοβουλιών για την επίλυση του.

 

Δημήτρης Μητροπάνος - Ποιος φταίει μη ρωτάς
Πασχάλης Τερζής - Θα το συνηθίσεις
Σταμάτης Γονίδης - Τι δεν έχω εγώ
Γιάννης Πλούταρχος - Αχ κορίτσι μου
Χρήστος Αντωνιάδης - Δεν είσαι εσύ
Βασίλης Καρράς - Ποια με καταράστηκε
Λευτέρης Πανταζής - Σε νοσταλγώ
Πάνος Κιάμος - Πως θα την βγάλω
Πάολα - Γίνε μαζί μου ένα
Παντελής Παντελίδης - Αν είσαι εκεί

 


Οκτώβριος 2019
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031EC