Tags: , ,

Όσοι εμμένουν σε αποκλεισμούς ας αναλάβουν τις ευθύνες τους

Με την αδιάλλακτη στάση τους και την άρνησή τους να προσέλθουν σε διάλογο με την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, οι εκπρόσωποι των αγροτών που απαρτίζουν την Πανελλαδική Επιτροπή των Μπλόκων αποδεικνύουν ότι δεν θέλουν να βρεθεί λύση στα προβλήματά τους.

 

Ενώ υπάρχει ανοιχτή πρόσκληση από τον Υπουργό, κ. Σταύρο Αραχωβίτη για την Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου, η Πανελλαδική Επιτροπή Μπλόκων ζητά να πραγματοποιηθεί συνάντηση με τον Πρωθυπουργό ή τον Αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης.

 

Η ηγεσία του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων έχει αποδείξει όλο αυτό το διάστημα ότι είναι ανοιχτή σε συναντήσεις με όλους τους εκπροσώπους των αγροτών και των συνεταιρισμών από ολόκληρη την Ελλάδα, ενώ από τις 14 Δεκεμβρίου έχει απαντήσει γραπτά σε ένα προς ένα τα αιτήματα της Πανελλαδικής Επιτροπής των Μπλόκων, από την οποία ζητούσε έστω και την ύστατη στιγμή να προσέλθει σε διάλογο και να εγκαταλείψει την αδιάλλακτη στάση.

 

Ακόμα και σήμερα στο υπουργείο πραγματοποιήθηκε μια ιδιαίτερα εποικοδομητική  συνάντηση με εκπροσώπους κτηνοτρόφων από τη Μεσσηνία. Επομένως, είμαστε εδώ στο ΥπΑΑΤ καθημερινά για όσους πραγματικά επιδιώκουν την εξεύρεση λύσεων μέσα από διάλογο. Οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι γνωρίζουν τι έχουμε ήδη καταφέρει για την επίλυση χρονιζόντων προβλημάτων, αλλά και τη χάραξη προοπτικής για τον πρωτογενή τομέα.

 

Όσοι εμμένουν σε αποκλεισμούς δρόμων και σε αποκλεισμούς του διαλόγου, ας αναλάβουν και τις ευθύνες τους απέναντι στον αγροτικό κόσμο. Ελπίζουμε ότι ο διάλογος δεν θα κλείσει στα μπλόκα, αλλά στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

Tags: , ,

Το δίκτυο αποχέτευσης της Κρανιάς του Δ. Ελασσόνας

Στη φάση της υλοποίησης μπαίνει το έργο που αφορά το δίκτυο αποχέτευσης της Δημοτικής Κοινότητας Κρανιάς Δήμου Ελασσόνας καθώς μετά την ολοκλήρωση του διαγωνισμού και ανάδειξη αναδόχου, ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός, έδωσε την έγκριση για υπογραφή σύμβασης κατασκευής για το εν λόγω έργο. Το έργο είναι συνολικού προϋπολογισμού 4.219.000 ευρώ και χρηματοδοτείται από το ΕΣΠΑ Θεσσαλίας.

Σε δηλώσεις του ο κ. Κώστας Αγοραστός υπογράμμισε τα εξής: «Πρόκειται για ένα έργο ουσίας που δίνει λύση στο αποχετευτικό σύστημα της Κρανιάς. Παράλληλα αλλάζει το περιβαλλοντικό αποτύπωμα στην περιοχή, και βελτιώνει την ποιότητα ζωής των κατοίκων. Το έργο αυτό ήρθε μετά από συνεργασία με τον Δήμαρχο Νίκο Ευαγγέλου και το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ελασσόνας, αλλά και μέσα από τη στρατηγική την οποία εκπόνησε η Περιφέρεια Θεσσαλίας   συγχρονίζοντας τους οικισμούς της υπαίθρου με την εποχή μας. Στεκόμαστε με σεβασμό προς το περιβάλλον, που είναι το κοινό μας σπίτι και μέσα από συνεργασίες πετυχαίνουμε θετικά αποτελέσματα».

Σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος Ελασσόνας Νίκος Ευαγγέλου τόνισε τα εξής:

«Σε συνεργασία με τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό δίνουμε λύση σε ένα σημαντικό και χρόνιο ζήτημα  που απασχολούσε τους κατοίκους της Κρανιάς. Αποτελεί ένα περιβαλλοντικό έργο που αποτυπώνει την έμπρακτη στήριξη μας στους ανθρώπους του ορεινού όγκου.Με συνεργασία και προγραμματισμό προχωρούμε στην υλοποίηση και των υπολοίπων μεγάλων έργων που θα μεταμορφώσουν ολοκληρωτικά την επαρχία Ελασσόνας».

 

 

 

Με την κατασκευή του έργου θα υλοποιηθούν τα εξής :

 • Ολοκληρωμένο και λειτουργικό εσωτερικό δίκτυο ακαθάρτων 9.1 km
 • 510μ. καταθλιπτικού αγωγού
 • τέσσερα αντλιοστάσιο λυμάτων
 • φρεάτια επισκέψεως καταθλιπτικού αγωγού

 

Οι κύριοι στόχοι υλοποίησης του έργου είναι:

– Η περιβαλλοντικά ασφαλής διαχείριση των λυμάτων του οικισμού

– Η κάλυψη των νομοθετικών απαιτήσεων της ευρωπαϊκής οδηγίας 91/271 σχετικά με την επεξεργασία των αστικών λυμάτων, με την ολοκλήρωση και της εγκατάστασης επεξεργασίας λυματων

– Η προστασία της δημόσιας υγείας της ευρύτερης περιοχής, δεδομένου ότι η ανεξέλεγκτη απόρριψη ανεπεξέργαστων λυμάτων στο έδαφος ή στα ρέματα μπορεί να προκαλέσει σοβαρές εστίες μόλυνσης και μετάδοσης μολυσματικών ασθενειών. Η κατασκευή των έργων που θα εξεταστούν στα πλαίσια της προτεινόμενης μελέτης εγγυάται την ασφαλή διάθεση των εκροών με άμεση συνέπεια την προστασία της ανθρώπινης υγείας.

– Η προστασία και ανάδειξη του ευρύτερου φυσικού περιβάλλοντος. Πρόσθετοι στόχοι του έργου είναι:

– Η αύξηση της τουριστικής κίνησης στην περιοχή

– Η οικονομική ανάπτυξη και η γενικότερη αναβάθμιση της περιοχής.

 

Στόχο έχει την απορρύπανση της περιοχής και την αναβάθμιση του φυσικού περιβάλλοντος που έχει επιβαρυνθεί σημαντικά τα τελευταία χρόνια λόγω της ανθρώπινης δραστηριότητας με επιπτώσεις τόσο στην υγεία των πολιτών της περιοχής, όσο και στην οικονομία της περιοχής. Η αντιμετώπιση του προβλήματος της διαχείρισης των λυμάτων, έχει ιδιαίτερη σημασία και αποτελεί βασική προϋπόθεση για τη βιώσιμη ανάπτυξη της περιοχής. Μια βασική συνιστώσα του προβλήματος είναι η ανεξέλεγκτη διάθεση λυμάτων και βοθρολυμάτων που προέρχονται από τον οικισμό της Κρανιάς, με αποτέλεσμα τη ρύπανση των υπόγειων και επιφανειακών νερών και τη δημιουργία κινδύνου για τη δημόσια υγεία. Η κατασκευή του αποχετευτικού δικτύου ακαθάρτων στην περιοχή είναι αναγκαία, ώστε να οδηγούνται όλα τα παραγόμενα αστικά λύματα στην Εγκατάσταση Επεξεργασίας Λυμάτων της Ελασσόνας προς επεξεργασία.

 

 

 

Tags: , ,

Ξεκίνημα της γ’ φάσης στην Πάτρα για το ΝΟΛ

Στην Πάτρα κόντρα στη ΝΕΠ θα ξεκινήσουν  τους αγώνες της γ’ φάσης της Α1 υδατοσφαίρισης γυναικών τα κορίτσια του ΝΟΛ την ερχόμενη Κυριακή, μιας φάσης που θα ολοκληρωθεί, (με πολλές διακοπές είναι αλήθεια), στις 13Απριλίου. Ας δούμε αναλυτικά τη σειρά αγώνων αλλά και τις βαθμολογίες των δύο ομίλων.

 

Β’ ΟΜΙΛΟΣ (Θέσεις 5-8)

 

1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ – ΣΑΒΒΑΤΟ 9/2

 

ΝΟ ΡΕΘΥΜΝΟΥ – ΝΗΡΕΑΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ

ΝΕ ΠΑΤΡΩΝ – ΝΟ ΛΑΡΙΣΑΣ (10/2)

 

2η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ – ΣΑΒΒΑΤΟ 2/3

 

ΝΕ ΠΑΤΡΩΝ – ΝΟ ΡΕΘΥΜΝΟΥ

ΝΟ ΛΑΡΙΣΑΣ – ΝΗΡΕΑΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ

 

3η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ  – ΤΕΤΑΡΤΗ 13/3

 

ΝΗΡΕΑΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ – ΝΕ ΠΑΤΡΩΝ

ΝΟ ΡΕΘΥΜΝΟΥ – ΝΟ ΛΑΡΙΣΑΣ

 

Ο β’ γύρος αυτής της φάσης θα διεξαχθεί στις  3/4 (Τετάρτη), 6/4 (Σάββατο) και 13/4 (Σάββατο).

 

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

 

 1. ΝΟ ΡΕΘΥΜΝΟΥ 6

 

 1. ΝΗΡΕΑΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ 3

 

 1. ΝΕ ΠΑΤΡΩΝ 1

 

 1. ΝΟ ΛΑΡΙΣΑΣ 0

 

Με τη λήξη της Γ’ φάσης, οι 2 τελευταίες ομάδες (3η, 4η), θα αγωνιστούν στα πλέι άουτ για την αποφυγή του υποβιβασμού (1 ομάδα), σε 3 το ανώτερο αγώνες μεταξύ τους (δηλαδή στις 2 νίκες). Αντίθετα ο 1ος του Ομίλου θα καταταγεί στην 5η θέση και ο 2ος στην 6η της τελικής κατάταξης του πρωταθλήματος, χωρίς αγώνες.

 

Α’ ΟΜΙΛΟΣ (Θέσεις 1-4)

 

1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ 9/2

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΕΘΝΙΚΟΣ

ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ – ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ

 

2η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ 2/3

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ

ΕΘΝΙΚΟΣ – ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ

 

3η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ  13/3

 

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ – ΕΘΝΙΚΟΣ

 

Οι αγώνες του β’ γύρου, είναι επίσης στις 3/4, 6/4 και 13/4.

 

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

 

 1. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 6

 

 1. ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ 3

 

 1. ΕΘΝΙΚΟΣ 1

 

 1. ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ 0

 

Με τη λήξη και της γ’ φάσης, οι ομάδες συνεχίζουν στα πλέι οφ με τα ζευγάρια 1-4 και 2-3 και εν συνεχεία οι δύο νικητές παίζουν στον τελικό για την ανάδειξη του πρωταθλητή και οι δύο ηττημένες για την 3η θέση.

 

Tags: , ,

Σεμινάριο απο τον Σύνδεσμο ΣΘΕΒ στη Λάρισα

Ο Σύνδεσμος Θεσσαλικών Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών σε συνεργασία με την BM HELLAS – BM TRADA, διοργανώνει το Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2018 και ώρα 09.30  – 17:00 εκπαιδευτικό σεμινάριο με θέμα: «Εσωτερικός επιθεωρητής στο αναθεωρημένο πρότυπο  ISO 9001:2015», στις εγκαταστάσεις του ΣΘΕΒ στη Λάρισα.

 

Οι εκπαιδευόμενοι κατά την διάρκεια του σεμιναρίου θα έχουν την δυνατότητα να γνωρίσουν και να κατανοήσουν, τις βασικές αρχές ενός συστήματος ISO 9001:2015 καθώς επίσης και τις διαφορές με την προηγούμενη έκδοση ISO 9001:2008. Στη συνέχεια θα αναλυθούν εκτενώς τεχνικές εσωτερικής επιθεώρησης βάση του νέου προτύπου ISO 9001:2015 μέσω παρουσιάσεων, διαδραστικών ασκήσεων, πρακτικών εφαρμογών (π.χ. σύνταξη αναφοράς μη συμμόρφωσης, δημιουργία λίστας επιθεώρησης) και εξομοίωσης σε εταιρία.

 

Το σεμινάριο απευθύνεται σε στελέχη επιχειρήσεων και συμβούλους ποιότητας που επιθυμούν να κατανοήσουν τις νέες απαιτήσεις του ISO 9001:2015 και να αποκτήσουν επάρκεια γνώσεων στις τεχνικές εσωτερικής επιθεώρησης του αναθεωρημένου προτύπου, απαραίτητη προϋπόθεση για την παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών ποιότητας σε εταιρίες και οργανισμούς, την συμμετοχή ως επικεφαλής σε ομάδα ποιότητας επιχειρήσεων και την εκτέλεση εσωτερικών επιθεωρήσεων σύμφωνα με το πρότυπο ISO 9001:2015.

 

Εισηγητής του σεμιναρίου θα είναι ο κ. Πέτρος Φελεσάκης ο οποίος εργάζεται ως επικεφαλής επιθεωρητής της BM HELLAS – BM TRADA με μεγάλη εμπειρία στις επιθεωρήσεις βάσει Διεθνών Προτύπων ISO, Ευρωπαϊκών Οδηγιών και Νομοθεσίας.

 

Το κόστος του σεμιναρίου μπορεί να καλυφθεί μέσω του ΛΑΕΚ 0,24% έτους 2018. Καταληκτική ημερομηνία υποβολής μέσω Ο.Α.Ε.Δ. 14 Φεβρουαρίου 2019.

 

Tags: , ,

«Η οικογένεια Μπελιέ» στη Κινηματογραφική Λέσχη Νίκαιας

Όλοι στην οικογένεια της Πολά είναι κωφοί εκτός από εκείνη. Όχι ότι αυτό είναι πρόβλημα: πέρα από τις πάμπολλες υποχρεώσεις τους στην οικογενειακή φάρμα, ο πατέρας της αποφασίζει να βάλει υποψηφιότητα για δήμαρχος, η μητέρα της τον υποστηρίζει όσο μπορεί και ο 14χρονος αδερφός της είναι ερωτευμένος με την καλύτερή της φίλη! Το μεγαλύτερο πρόβλημά της Πολά είναι η φοβερά πολυάσχολη καθημερινότητά της, αφού βοηθά την οικογένειά της στη φάρμα τους, είναι ο συνδετικός τους κρίκος με τον υπόλοιπο κόσμο, ενώ γίνεται μέλος της σχολικής χορωδίας. Σύντομα έχει την ευκαιρία να εντυπωσιάσει τους πάντες με την υπέροχη φωνή της και ο καθηγητής της αποφασίζει να την προετοιμάσει για έναν διαγωνισμό τραγουδιού, που μπορεί να της εξασφαλίσει την είσοδο σε μια σπουδαία μουσική σχολή στο Παρίσι. Πώς, όμως, θα ακολουθήσει ένα όνειρο που δεν μπορεί να καταλάβει η οικογένειά της; Και πώς θα μπορέσει να τους αποχωριστεί;

Η «Οικογένεια Μπελιέ» ήταν η μεγαλύτερη επιτυχία της χρονιάς που προβλήθηκε στη Γαλλία, κόβοντας πάνω από επτάμιση εκατομμύρια εισιτήρια στη χώρα και εξασφαλίζοντας διανομή σε δεκάδες χώρες παγκοσμίως.

Μικρή, διακριτική αλλά συναισθηματικά ηλιόλουστη, η ταινία προσφέρει όχι μόνο ισόποσες δόσεις γέλιου και συγκίνησης, αλλά και μια αυθεντική νότα αισιοδοξίας για τη ζωή.

Η προβολή γίνεται σε συνεργασία με το Γαλλικό Ινστιτούτο Αθηνών, παράρτημα Λάρισας. Η ταινία θα προβληθεί στις 7 μ.μ. στο Πολιτιστικό Κέντρο Νίκαιας, με ελεύθερη είσοδο

Tags: , ,

Μιλώντας Ανοιχτά για τον Καρκίνο του Μαστού

Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής» σε συνεργασία με την Ογκολογική Κλινική του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας διοργανώνουν ενημερωτική εκδήλωση με θέμα:
«Μιλώντας Ανοιχτά για τον Καρκίνο Μαστού».
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2019 στις 6:30 μμ στο Τμήμα Ιατρικής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας (Κτίριο Κατσίγρα, Παπακυριαζή 24, Λάρισα) και είναι ανοιχτή στο κοινό.

Μιλώντας ανοιχτά για τον καρκίνο του μαστού, στοχεύουμε στη σωστή ενημέρωση σχετικά με τη νόσο και συμβάλλουμε αποτελεσματικά στην απομυθοποίησή της.

Θέματα
Η θεματολογία των εισηγήσεων περιλαμβάνει τα τελευταία ιατρικά δεδομένα σχετικά με τον πρώιμο αλλά και το μεταστατικό καρκίνο μαστού, ενώ θα παρουσιαστεί και η σημασία της θεραπείας των ασθενών σε οργανωμένα κέντρα μαστού.
Παράλληλα, θα αναλυθούν και οι συναισθηματικές ανάγκες των γυναικών που βιώνουν την ασθένεια.
Λόγο στη βραδιά θα έχουν και οι ίδιες οι γυναίκες με καρκίνο μαστού, μέσω ασθενούς που θα περιγράψει την προσωπική της εμπειρία.
Τέλος, θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά η mobile εφαρμογή «MΥ Alma», η οποία δημιουργήθηκε από το «Άλμα Ζωής» με στόχο την ενημέρωση και την υποστήριξη των ασθενών με μεταστατικό καρκίνο μαστού .
Στο τέλος των ομιλιών θα δοθεί χρόνος για διάλογο με το κοινό.

Πληροφορίες:

«Μιλώντας Ανοιχτά για τον Καρκίνο Μαστού»
Πότε: 13 Φεβρουαρίου 2019, 6:30 μμ
Πού: Τμήμα Ιατρικής Πανεπιστημίου Θεσσαλίας
(Κτίριο Κατσίγρα, Παπακυριαζή 24, Λάρισα)
Είσοδος: Ελεύθερη

Μετά το τέλος της εκδήλωσης θα ακολουθήσει ελαφρύ δείπνο.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται υπό την Αιγίδα του Τμήματος Ιατρικής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, με την υποστήριξη του Συλλόγου Καρκινοπαθών Λάρισας και την ευγενική χορηγία της Pfizer.

*Παρακαλούμε βρείτε συνημμένη την αφίσα και το προσωρινό πρόγραμμα της εκδήλωσης.

Tags: , ,

Ο Χρήστος Κέλλας στην Εκδήλωση Συλλόγου Γυναικών Κραννώνα

«Σας γνωρίζω χρόνια και αυτό που μου έκανε εντύπωση από την πρώτη στιγμή, είναι το αληθινό σας χαμόγελο. Ένα χαμόγελο, που οδηγεί κάθε βήμα σας και δυναμώνει όλους εμάς, για να στηρίξουμε την προσπάθειά σας. Είναι πολύ σημαντικό στις μέρες μας να βλέπεις ανθρώπους, που με πραγματική ανιδιοτέλεια, προσφέρουν στον τόπο τους, διατηρώντας και προάγοντας τα ήθη, τα έθιμα και τις παραδόσεις μας».

 

Με αυτά τα λόγια ξεκίνησε τον χαιρετισμό του ο αν. Τομεάρχης Παιδείας της ΝΔ, βουλευτής Ν. Λάρισας κ. Χρήστος Κέλλας, στην ετήσια εκδήλωση του Συλλόγου Γυναικών Κραννώνα, συγχαίροντας της Πρόεδρο κ. Γιούλα Ψωμουλιά και τα μέλη τουγια την δράση τους, ενώ πρόσθεσε:

 

«Ζούμε σε μια εποχή, που βασικά συστατικά του πολιτισμού μας λοιδορούνται, ποδοπατούνται και θεωρούνται αναχρονιστικά. Σε πείσμα, όμως, αυτής της συντονισμένης προσπάθειας, νέοι Σύλλογοι ξεφυτρώνουν σαν μανιτάρια και νέοι άνθρωποι αναλαμβάνουν την σκυτάλη, για να την παραδώσουν αναλλοίωτη στις επόμενες γενιές. Τις προσπάθειές τους, οφείλουμε όλοι να σεβαστούμε και να διαφυλάξουμε».

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tags: , ,

Τίμησαν τη Λάρισα. Η Λάρισα όμως τι;

28 Νοεμβρίου 2018.Ένας Λαρισαίος Πρωτοπόρος στο είδος του αθλητισμού που διακρίθηκε και ασχολήθηκε, στο bodybuilding, «φεύγει». Ο Δημήτρης Μπαρμπαγιάννης. Παράλληλα όμως, και μια μεγάλη δόξα της λαρισινής ποδηλασίας. Αλλά, και του λαρισινού στίβου (μαραθωνοδρόμος) που συνέδεσε το όνομά του με τον ΓΣΛ έχοντας πολλές πανελλήνιες διακρίσεις την εποχή 1970-1976.

Εραστής του αθλητισμού, αλληλέγγυος με όσους είχαν ανάγκη και δεν έπαιρνε με αποτέλεσμα τη δική του επιβίωση.  Περήφανος στη ζωή και αξιοπρεπής προσπάθησε να βιοποριστεί με οποιαδήποτε δουλειά (ως αχθοφόρος, οικοδόμος) αλλά με τη γυμναστική να είναι πάντα η μεγάλη του αγάπη.

            Ο Δημήτρης Μπαρμπαγιάννης απεβίωσε μόνος (οι γονείς του είχαν πεθάνει πριν λίγα χρόνια) αλλά πλούσιος από την αγάπη του κόσμου.

Προτείνουμε στη Δημοτική αρχή την καθιέρωση ενός αθλητικού θεσμού στο όνομα του Δημήτρη Μπαρμπαγιάννη. Είναι βέβαιο ότι θα τιμήσει μετά θάνατον τον ίδιο. Κυρίως όμως, θα αναδείξει την ίδια την πόλη του.

ΚωνσταΝτίνος Διαμάντος

                                    Πρ. Πρόεδρος ΤΕΕ/ΤΚΔΘεσσαλίας

                                    Μέλος ΔΣ ΠΕΔΘεσσαλίας                                             

                                    Δημοτικός σύμβουλος                                        

                                    Επικεφαλής Νέας Λάρισας

Tags: , ,

Παραιτήθηκε ο Γιώργος Παππάς

Την παραίτησή του υπέβαλλε ο βοηθός προπονητή αλλά και προπονητής των ακαδημιών του Ερμή Αγιάς-Λάρισας κ. Γιώργος Παππά.

Η παραίτησή του έγινε δεκτή από τη διοίκηση της ομάδας, η οποία τον ευχαριστεί για την προσφορά του στο σύλλογο και του εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα του.

Tags: , ,

Βράβευση της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών

Την Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2019 και ώρα 11:00, ο Αθλητικός Σύλλογος ΤΑΕΚWONDO ο ΄΄Αγιος Γεώργιος΄΄, έκοψε την παραδοσιακή Βασιλόπιτα, όπου μεταξύ άλλον παραβρέθηκαν ο αντιδήμαρχος Λάρισας κ. Μπατζανούλης Αλέξανδρος, ο δημοτικός σύμβουλος κ. Κυριτσάκας Βάϊος, ο επίτροπος Τούμπας κ. Γεωργάκης Φιλήμων, ο υπεύθυνος αθλητισμού δήμου Λάρισας κ. Αλεξούλης Ιωάννης και ο επίτροπος  Τούμπας κ. Στατήρης Θεόδωρος. Κατά την διάρκεια  της εκδήλωσης τιμήθηκαν οι μαθητές που διακρίθηκαν κατά την προηγούμενη χρονιά, ο κορυφαίος προπονητής taekwondo κ. Κουκουλέτσος Βάϊος, ο συγγραφέας της  ΄΄Θεσσαλλικής Ιστορίας΄΄ κ. Σπανός Κώστας, ο πυροσβέστης Ηλίας Αρβυθάς που με αυτοθυσία όρμισε στις φλόγες διαμερίσματος και έσωσε τον μικρό Στέφανο, και τέλος η Τοπική Διοίκηση Λάρισας της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών για την προσφορά της στο κοινωνικό σύνολο της πόλης (ανάλογα των δυνατοτήτων). Ο πρόεδρος κ. Καλαμπούκας Αχιλλέας, η Γ.Γ. κα. Λιάκου Αφροδίτη που παραβρεθήκαμε και τα μέλη του Δ.Σ. , αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε δημοσίως τους ανθρώπους του Συλλόγου για την τιμή που μας έκαναν, αλλά και να υποσχεθούμε ότι θα είμαστε δίπλα τους, αρωγοί σε ότι προάγει τον αθλητισμό, τον πολιτισμό και την κοινωνία.

 

Servo per amikeco

                                      ‘Υπηρετώ δια της φιλίας’

 

                                Για την  Τ.Δ. Λάρισας   

 

         Ο Πρόεδρος                     H Γενική Γραμματέας

 

 

     Αχιλλέας ΚΑΛΑΜΠΟΥΚΑΣ                               Αφροδίτη ΛΙΑΚΟΥ    

Tags: , ,

Αγρυπνία στον Άγιο Αχίλλιο για την μνήμη του Αγίου Δαμιανού

Την Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου, στις 8 το βράδυ, θα τελεστεί στο Ναό του Αγίου Αχιλλίου, ΙΕΡΑ ΑΓΡΥΠΝΙΑ για την μνήμη του Αγίου ενδόξου οσιομάρτυρος Δαμιανού του εν Κισσάβω.  Ο Άγιος Δαμιανός μαρτύρησε στις όχθες του Πηνειού ποταμού, κάτω από τον Μητροπολιτικό Ναό. Η Αγρυπνία θα περιλαμβάνει το Μικρό Απόδειπνο με την Ακολουθία της μεταλήψεως, τον Εσπερινό μετά αρτοκλασίας, τον Όρθρο και τη Θεία Λειτουργία. Το πρωί της Πέμπτης 14 Φεβρουαρίου ΔΕΝ θα γίνει Θεία Λειτουργία.

Μιχάλης Παπαματθαίου - Σάββατο βγαίνω
Γιώργος Μαζωνάκης - Ένα θαύμα
Αντώνης Ρέμος - Δε θέλω να μ΄ αγαπάς
Πάνος Κιάμος - Δύσκολα βράδια
Βασίλης Καρράς - Όπως παλιά
Πέγκυ Ζήνα - Με την πλάτη στον τοίχο
Νότης Σφακιανάκης - Ένα με τη νύχτα
Γιάννης Πλούταρχος - Σε τέσσερις τοίχους
Άρης Καμπάνος - Μη ρωτάς
Νίνο - Ακόμα σε ζητώ

 


Φεβρουάριος 2019
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728EC