- Larisa News - https://www.larisanews.gr -

Συνάντηση Περιφερειάρχη με Διοικητής της Μοίρας του ΑΤΑ

Τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κώστα Αγοραστό επισκέφθηκε το πρωί της Τρίτης  ο Διοικητής της Μοίρας του Αρχηγείου Τακτικής Αεροπορίας (ΑΤΑ) Αντισμήναρχος (Ι)  κ. Γιώργος Τζήκας.  Οι δύο άντρες συζήτησαν θέματα που άπτονται κοινών αρμοδιοτήτων της Περιφέρειας και της Πολεμικής Αεροπορίας, επαναβεβαιώνοντας το άριστο κλίμα συνεργασίας που επικρατεί.

Ο κ. Αγοραστός επεσήμανε στον Διοικητή της Μοίρας του ΑΤΑ πως «η παρουσία ισχυρών στρατιωτικών σχηματισμών, προσδίδει στη Θεσσαλία ειδικό βάρος και επιπρόσθετη αξία» για να συμπληρώσει πως «η αιρετή περιφέρεια ως θεσμός όχι μόνον επιθυμεί, αλλά και συνεπικουρεί στην διατήρηση και αναβάθμιση των συγκεκριμένων μονάδων».

Ο Περιφερειάρχης ζήτησε από τον κ. Τζήκα να μεταφέρει στο στρατιωτικό και πολιτικό προσωπικό της μονάδα του, τα αισθήματα ευγνωμοσύνης από τους πολίτες της Θεσσαλίας και τον ίδιο, για την μεγίστης αξίας συνδρομή τους στην πατρίδα και στη διατήρηση του υπέρτατου ιδανικού της ελευθερίας και της εθνικής ανεξαρτησίας. Στο τέλος της συνάντησης ανταλλάχθηκαν αναμνηστικά δώρα.