Λαμπερή βραδιά με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη για την φωταγώγηση του Fashion City Outlet


Tags |

Ξεσήκωσαν τα πλήθη που συνέρρευσαν στο Fashion City Outlet ο Μιχάλης Χατζηγιάννης και η Μελίνα Μακρή που με τα τραγούδια τους «απογείωσαν» την χθεσινή εκδήλωση για την φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου.

Μια λαμπερή εκδήλωση η οποία εγκαινίασε μια μεγάλη εορταστική περίοδο 45 ημερών στο υπέροχα διακοσμημένο εκπτωτικό κέντρο της Θεσσαλίας, που συμπλήρωσε ένα χρόνο λειτουργίας και με αυτή την ευκαιρία γιόρτασε και τα πρώτα του γενέθλια. Μάλιστα το happy birthday τραγούδησαν – με την Μελίνα Μακρή που το ερμήνευσε – όλοι μαζί οι 8.000 περίπου άνθρωποι που βρέθηκαν εκεί για την μεγάλη γιορτή.

Η χαρούμενη ατμόσφαιρα συνδυάστηκε και με έξτρα προσφορές στο «Happy Hour» που διήρκησε 3 ώρες και έδωσε την ευκαιρία στους καταναλωτές να αγοράσουν είδη των επώνυμων brands του FashionCityOutlet σε ακόμη χαμηλότερες τιμές.

Μιλώντας κατά την διάρκεια της εκδήλωσης ο γενικός διευθυντής του Fashion City Outlet κ. Μίνωας Δρακάκης επισήμανε ότι «κλείνουμε τον 1 χρόνο λειτουργίας του εμπορικού μας κέντρου και είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι γιατί σε αυτό τον 1ο χρόνο λειτουργίας οι επισκέπτες μας ξεπέρασαν τους 1.600.000! Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το καταναλωτικό κοινό της Θεσσαλίας, αλλά και της Κεντρικής Ελλάδας γενικότερα, για τη στήριξή του στην προσπάθεια που καταβάλλουμε να του προσφέρουμε μια ολοκληρωμένη αγορά με μεγάλη ποικιλία ειδών και πολλά επώνυμα brands σε μοναδικά χαμηλές τιμές όλο τον χρόνο». Και συνέχισε λέγοντας ότι «το 2020, οι προσπάθειες μας θα είναι εργώδεις προς την κατεύθυνση της επίτευξης του στόχου μας που είναι να εμπλουτίσουμε το μείγμα μας με εταιρείες και προϊόντα που συνάδουν με τις ανάγκες και τις απαιτήσεις του Λαρισαίου και Θεσσαλού καταναλωτή και να δημιουργήσουμε νέες θέσεις εργασίας».
Στην σκηνή βρέθηκαν ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός και ο Δήμαρχος Λαρισαίων Αποστόλης Καλογιάννης που επαίνεσαν στους χαιρετισμούς τους την εξαιρετική δουλειά που έγινε στην διάρκεια του ενός χρόνου λειτουργίας του Fashion City Outlet και μαζί με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη έδωσαν το σύνθημα για την φωταγώγηση του χώρου.

Η υπέροχη βραδιά έδωσε την ευκαιρία σε χιλιάδες Θεσσαλούς να επιβεβαιώσουν για μια ακόμη φορά ότι το Εκπτωτικό Κέντρο είναι ο απόλυτος ψυχαγωγικός και εκπτωτικός προορισμός της Θεσσαλίας, καθώς πολλοί ήταν οι επισκέπτες που ήρθαν από τον Βόλο, τα Τρίκαλα και την Καρδίτσα στην μεγάλη γιορτή του Fashion City Outlet.