Στην 35η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού Philoxenia ο Ν. Ντίτορας


Tags |

Ο Συντονιστής Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας – Στερεάς Ελλάδας κ. Νικόλαος Ντίτορας μετέβη την Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2019 στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να παρευρεθεί στην 35η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού Philoxenia που πραγματοποιήθηκε στο Συνεδριακό Κέντρο «Ιωαννης Βελλιδης».

Ο Συντονιστής παρακολούθησε την τελετή εγκαινίων την οποία πραγματοποίησε ο Υπουργός Τουρισμού κ.Χάρης Θεοχάρης.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής του στην έκθεση ο Συντονιστής είχε την ευκαιρία να συνομιλήσειμε τον πρόεδρο της ΔΕΘ HELEXPO κ. Αναστάσιο Τζήκα, τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας και υποψήφιο για την προεδρία της ΕΝΠΕκ. Απόστολο Τζιτζικώστα, τον Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας κ. Θεοφάνη Σπανό, τον Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης κ. Χρήστο Μέτιο, τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Ευρυτανίας κ. Αριστείδη Τασιό, τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Τρικάλων κ. Χρήστο Μιχαλάκη, τη βουλευτή του Σύριζακα Κατερίνα Νοτοπούλου, το Δήμαρχο Αμπελοκήπων – Μενεμένης κ. Λάζαρο Κυριζόγλου, την προϊσταμένη της Περιφερειακής Υπηρεσίας Τουρισμού Δυτικής Μακεδονίας κα Γέσθη Χατζηλιάδου και άλλα στελέχη της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Επίσης ο κ.Ντίτορας, κατόπιν πρόσκλησης του προέδρου του Ελληνο – Σερβικού Επιμελητηρίου Β.Ελλάδος κ. Κωνσταντίνου Γεωργάκου, παρευρέθη στις εργασίες του2ουforumΤουρισμού &RealEstate που πραγματοποιήθηκαν στο Συνεδριακό Κέντρο Ι.Βελλίδης. Ο Συντονιστής συναντήθηκε με το Δήμαρχο Πρέβεζας κ. Νικόλαο Γεωργάκο (όπου η Πρέβεζα ήταν τιμώμενη πόλη) καθώς και με μέλη της Σερβικής αποστολής.