Όψιμη παραδοχή του Δημάρχου Τεμπών για κατασκευή ολοκληρωμένου κόμβου και Διόδια


Tags |

Μπορεί να αργήσατε κ.Μανώλη  αλλα μαθαίνετε, χαιρόμαστε που επιτέλους οι δηλώσεις σας σε τοπικά ΜΜΕ ειναι αυτές που λέγαμε και εμείς ως Δημοτική Αρχή. Ευτυχώς μπορεί να αργήσατε αλλά  παραδεχθήκατε ότι με την προώθηση των αναλογικών διοδίων θα λυθεί και το θέμα της μη τοποθέτησης διοδίων στην κοιλάδα των Τεμπών καθώς και η κατασκευή του ολοκληρωμένου κόμβου στον Πυργετό.
Να σας υπενθυμίσουμε ότι για το συγκεκριμένο θέμα ο επικεφαλής της παράταξης μας κ.Κώστας Κολλάτος σε δήλωση του στα ΜΜΕ είχε αναφερθεί οτι η κατασκευή αμφίπλευρου κόμβου στο ύψος του Πυργετού περνάει μέσα απο την ολοκλήρωση διαδικασίας των αναλογικών διοδίων.
Η διαδικασία αυτήν ξεκίνησε πριν 3 χρόνια και το Ιούνιο του 2019 υπήρξε προσωρινός ανάδοχος .Βέβαια εκκρεμεί προσφυγή στο ΣτΕ απο έτερο υποψήφιο που εκδικάστηκε στις 23/9/2019 και αναμένεται σύντομα η απόφαση.
Όπως και η λειτουργία αναλογικών διοδίων σημαίνει αυτόματα την κατάργηση μετωπικών και πλευρικών διοδίων.
Να σας θυμίσουμε και τις δικές σας δηλώσεις κ.Μανώλη στα  ΜΜΕ στις 28 Απριλίου 2018
«Η ανικανότητα της δημοτικής αρχής Τεμπών του κ. Κολλάτου, να διαχειριστεί το θέμα της οδικής ολοκλήρωσης του ημικόμβου Ραψάνης, οδήγησε τους επαγγελματίες, οι οποίοι δραστηριοποιούνται  στα παράλια των δήμων Τεμπών και Αγιάς, να καταλάβουν την παλαιά εθνική οδό για να διεκδικήσουν το αυτονόητο, την ολοκλήρωση ενός πλήρους οδικού κόμβου στο ύψος του Πυργετού, ο οποίος θα τους βγάλει από την οδική απομόνωση».
Αλήθεια κ.Μανώλη ,καλές οι προεκλογικές σας υποσχέσεις και μάλιστα μπροστά στο βωμό της υφαρπαγής ψήφου αλλά δεν μας είπατε ισχύουν ή δεν ισχύουν οι δεσμεύσεις σας;
Διότι δύο τινά συμβαίνουν.
Ή υπάρχει επιλεκτική μνήμη,ή πρέπει εστω και τώρα να παραδεχτείτε την όψιμη κατανόηση της πραγματικότητας.
Σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να ενημερώσετε τους δημότες.
Και βέβαια δεν πρέπει να λησμονείτε ,οτι δείχνει πολιτική ανδρεία αφενός η αναγνώριση των προσπαθειών καί αφετέρου η ΈΠΑΛΗΘΕΥΣΗ στο ζήτημα του αμφίπλευρου κόμβου και των Διοδίων της προηγούμενης Δημοτικής Αρχής.
Απο το γραφείο τύπου του Συνδυασμού Συνεργασία για Πορεία Ανάπτυξης Δ. Τεμπών