Δ. Τεμπών: Δικαιολογητικά για την ελεύθερη διέλευση διοδίων


Tags |

Στα τέσσερα κατά τόπους ΚΕΠ του Δήμου Τεμπών, θα μπορούν να απευθύνονται αποκλειστικά και μόνο, οι μόνιμοι κάτοικοι του Δήμου Τεμπών προκειμένου να υποβάλλουν τα δικαιολογητικά που κρίνονται απαραίτητα, για την έκδοση της κάρτας ελεύθερης διέλευσης, για τις μετακινήσεις τους εντός των διοικητικών ορίων του δήμου.

Με αφορμή το κλείσιμο της γέφυρας των Τεμπών για την συντήρηση του οδοστρώματος, κατά το χρονικό διάστημα των οκτώ περίπου μηνών και προκειμένου

να μην επιβαρύνονται οικονομικά οι μόνιμοι κάτοικοι του δήμου, μετά και τις επαφές του Δημάρχου Τεμπών κ. Γ. Μανώλη με τον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών κ. Κώστα Καραμανλή, και την παρέμβαση βουλευτών του ν. Λάρισας,

η παραχωρισιούχος εταιρία «Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου», συμφώνησε στην ατελή διέλευση των μονίμων κατοίκων του Δήμου Τεμπών, από τους πλευρικούς σταθμούς διοδίων του Ευαγγελισμού- Πυργετού.

Έτσι λοιπόν σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρίας, οι ατελείς διελεύσεις θα πραγματοποιηθούν μόνο με τις ειδικές κάρτες, οι οποίες και θα εκδοθούν από την εταιρία ειδικά για το σκοπό αυτό.

Οι μόνιμοι κάτοικοι του Δήμου Τεμπών θα πρέπει για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με την έκδοση της σχετικής μαγνητικής κάρτας να απευθύνονται στα εξής ΚΕΠ.

  • ΚΕΠ Μακρυχωρίου: Τηλέφωνο επικοινωνίας  – 2495023911
  • ΚΕΠ Πυργετού:     Τηλέφωνο επικοινωνίας   –   2495042905
  • ΚΕΠ Συκουρίου :  Τηλέφωνο επικοινωνίας   –    2495052900
  • ΚΕΠ Γόννων :       Τηλέφωνο επικοινωνίας    –    2495350120

 

Τα  σχετικά δικαιολογητικά είναι τα εξής:

  • Φωτοτυπία ταυτότητας
  • Άδεια κυκλοφορίας αυτοκινήτου
  • Λογαριασμός ΔΕΚΟ ή κινητού τηλεφώνου στο όνομα του κατόχου.

 

Οι ενδιαφερόμενοι εφόσον καταθέσουν τα δικαιολογητικά στα οικεία για αυτούς ΚΕΠ του Δήμου Τεμπών, μετά την σχετική διασταύρωση των στοιχείων τους από τους αρμοδίους υπαλλήλους και μέσα σε διάστημα 2-3 ημερών θα έχουν στα χέρια τους την προσωπική τους κάρτα, την οποία και θα χρησιμοποιούν στις εσωτερικές τους μετακινήσεις στο Δήμο Τεμπών, όσο διαρκούν οι εργασίες ενίσχυσης της υφιστάμενης γέφυρας του Πηνειού.