- Larisa News - https://www.larisanews.gr -

Εκδηλώσεις για τον εορτασμό της Ημέρας της Αστυνομίας

Πραγματοποιήθηκε στις 20-10-2019 με μέριμνα της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλίας, η εκδήλωση για τον εορτασμό της «Ημέρας της Αστυνομίας» και του Προστάτη του Σώματος Μεγαλομάρτυρα Αγίου Αρτεμίου.

Το πρωί τελέστηκε επίσημη δοξολογία στον Ιερό Ναό Πέτρου και Παύλου στη συνοικία της Νεάπολης Λάρισας, στην οποία χοροστάτησε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ.κ. Ιερώνυμος.

Αναγνώσθηκε, επίσης, η Ημερήσια Διαταγή του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας. Αντιστράτηγου Μιχαήλ Καραμαλάκη.

Στη συνέχεια, ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Θεσσαλίας, Ταξάιρχος Αστέριος Μαντζιώκας και ο Αναπληρωτής Διευθυντή Αστυνομίας Λάρισας, Α/Υ’ Λοϊζος Παντικίδης, υποδέχθηκαν τους προσκεκλημένους στο Αστυνομικό Μέγαρο Λάρισας, όπου έλαβε χώρα μικρή δεξίωση.

Στην εκδήλωση παρέστησαν οι Βουλευτές Λάρισας Χρήστος Κέλλας και Στεργιανή Μπίζιου, ο Αντιπεριφερειάρχης Λάρισας Χρήστος Καλομπάτσιος, η Πρόεδρος Εφετών Λάρισας Χρυσούλα Χαλιαμούρδα, εκπρόσωποι του Δήμου Λαρισαίων, εκπρόσωποι της 1ης Στρατιάς και του Αρχηγείου Τακτικής Αεροπορίας, ο διοικητής της Πυροσβεστικής Διοίκησης Θεσσαλίας, Αρχιπύραρχος Χρήστος Σπαθούλας,  ο διοικητής της 110 Πτέρυγας Μάχης, Σμήναρχος (Ι) Χρήστος Κακατάτσης, ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Λάρισας, Πύραρχος Ζήσης Μπρούζας, ο Προϊστάμενος της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Θεσσαλίας, κ. Γεώργιος Δοδοντσάκης, ο Πρόεδρος της Ισραηλίτικης Κοινότητας Μώρις Μαγρίζος, ο Πρόεδρος της Ένωσης Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας Θεσσαλίας, Χρήστος Καλούσιος, ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Λάρισας, Αθανάσιος Νταβούρας, εκπρόσωποι φορέων, συλλόγων και οργανισμών της τοπικής κοινωνίας, εκπρόσωποι των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, καθώς και μεγάλος αριθμός εν ενεργεία και απόστρατων αστυνομικών.

Επιπλέον, ανάλογες εορταστικές εκδηλώσεις έλαβαν χώρα στις έδρες των Διευθύνσεων Αστυνομίας Μαγνησίας, Τρικάλων και Καρδίτσας.