- Larisa News - https://www.larisanews.gr -

Σύγχρονη Περιεπεμβατική Διαχείριση Αντιπηκτικής Αγωγής

Η Αναισθησιολογική Κλινική του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας σε συνεργασία με το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών «Θρόμβωση και Αντιθρομβωτική Αγωγή» διοργανώνει την Επιστημονική Εκδήλωση «Σύγχρονη Περιεπεμβατική Διαχείριση Αντιπηκτικής Αγωγής» την Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2019, ώρα 18:00-20:00 στο Αμφιθέατρο «Ιπποκράτης», Τμήμα Ιατρικής, Βιόπολις, Λάρισα.

Στην εκδήλωση συμμετέχουν με παρουσιάσεις κλινικών περιστατικών Αναισθησιολόγοι από το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας, το Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων και το Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης «Γεώργιος Παπανικολάου».

Προσκεκλημένος Ομιλητής είναι ο James Douketis, Καθηγητής Παθολογίας του  McMaster University, Hamilton, Canada.

Ο Καθηγητής James Douketis είναι Καναδός, Έλληνας δεύτερης γενιάς, ιατρός με πολυετή ακαδημαϊκή σταδιοδρομία στη διδασκαλία, στην έρευνα, στην κλινική πράξη της θρόμβωσης και της αντιθρομβωτικής αγωγής και Πρόεδρος της Εταιρείας Θρόμβωσης του Καναδά. Στις 22 Μαρτίου 2018 αναγορεύτηκε Επίτιμος Διδάκτορας του Τμήματος Ιατρικής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

Στην εκδήλωση θα απευθύνει χαιρετισμό ο Πρόεδρος του Τμήματος Ιατρικής, Καθηγητής Αγγειοχειρουργικής κ. Αθανάσιος Γιαννούκας.