- Larisa News - https://www.larisanews.gr -

Διασυλλογικός Ποδηλατικός Αγώνας Δρόμου

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο Διασυλλογικός Ποδηλατικός Αγώνας Δρόμου (Χρονόμετρο και Ανάβαση Σπηλιάς), ο οποίος είναι ενταγμένος στο αγωνιστικό πρόγραμμα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας, διοργανώθηκε από τον Ποδηλατικό Γυμναστικό Σύλλογο Λάρισας σε συνεργασία με την Περιφέρεια Θεσσαλίας και τον ΔΟΠΑΠΕΠΤ του δήμου Τεμπών και συμμετείχαν αθλητές και αθλήτριες από 15 σωματεία από όλη της Ελλάδα..
Η εκκίνηση του αγώνα έγινε από την πλατεία Θέμιδος στο Συκούριο και δόθηκε από το δήμαρχο Τεμπών κ. Μανώλη, με τερματισμό την πλατεία της ορεινής Σπηλιάς, όπου και πραγματοποιήθηκε και η βράβευση των νικητών. Τα βραβεία έδωσαν ο δήμαρχος Τεμπών Γιώργος Μανώλης, ο αντιδήμαρχος της Δ.Ε. Νέσσωνος Παναγιώτης Γκατζόγιας, ο Πρόεδρος του ΔΟΠΑΠΕΠΤ Χρήστος Κρικώνης, ο Πρόεδρος της Κοινότητας Σπηλιάς Νιίκος Σελήνης, ο πρώην δήμαρχος Νέσσωνος Νίκος Γερογιάννης.
Σε σύντομο χαιρετισμό του ο δήμαρχος Γιώργος Μανώλης μεταξύ άλλων ανέφερε, αφού πρώτα συνεχάρη όλους τους συμμετέχοντες στον αγώνα στη συνέχεια τόνισε, ότι ” ως Δήμος στηρίζουμε τέτοιους αγώνες γιατί ο αθλητισμός είναι για εμάς φιλοσοφία ζωής, δημιουργεί ανθρώπους δυνατούς που ξέρουν να αγωνίζονται, να σέβονται, να χάνουν και να κερδίζουν. Είναι ιδιαίτερη χαρά να γίνεται ο αγώνας εδώ στο δήμο μας και ευχήθηκε στον καθένα συμμετέχοντα υγεία και του χρόνου οι ποδηλάτες που θα συμμετέχουν να είναι ακόμη περισσότεροι. Τέλος ευχαρίστησε το ΕΚΑΒ Λάρισας,το Α.Τ. Τεμπών και όλους τους φορείς που βοήθησαν να διεξαχθεί ο αγώνας με ασφάλεια”.