Στο Γ.Σ. του ΣΘΕΒ ο Γενικός Γραμματέας δημοσίων επενδύσεων & ΕΣΠΑ


Tags |

Παρουσία του Γενικού Γραμματέα Δημοσίων Επενδύσεων & ΕΣΠΑ του Υπουργείου Ανάπτυξης & Επενδύσεων κ. Δημήτρη Σκάλκου, θα πραγματοποιηθεί το σημερινό Γενικό Συμβούλιο του ΣΘΕΒ στις εγκαταστάσεις του Συνδέσμου και ώρα 18:00 – 20:00 μμ.

Κεντρικό θέμα της συνάντησης θα είναι οι Αναπτυξιακές Προοπτικές της Περιφέρειας Θεσσαλίας με αναφορά στην επιχειρηματικότητα, τις επενδύσεις, την καινοτομία και  την εξωστρέφεια μέσω της αξιοποίησης των προγραμμάτων του νέου ΕΣΠΑ 2021-2027.

Στη συνεδρίαση του Γενικού Συμβουλίου θα συμμετέχουν με παρεμβάσεις τόσο ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός όσο και ο Αντιπρόεδρος του ΣΕΒ κ. Κωνσταντίνος Μπίτσιος και ο Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής του ΣΕΒ κ. Γιώργος Ξηρογιάννης, ενώ έχουν προσκληθεί όλοι οι Δήμαρχοι της ΠΕ Λάρισας καθώς και εκπρόσωποι επιχειρηματικών φορέων.

Στόχος αυτής της διερευνημένης συνάντησης είναι να παρουσιασθούν οι προτεραιότητες για τη βιομηχανία για την περίοδο 2019 – 2021 αλλά και να αναλυθούν όλες εκείνες οι αναπτυξιακές προοπτικές της Περιφέρειας Θεσσαλίας, εστιάζοντας σε ζητήματα που απασχολούν την περιοχή.