Κέλλας: Είμαστε πάντα στο πλευρό των εκπαιδευτικών μας


Tags |

«Με τους εκπαιδευτικούς μας είχαμε μία άριστη συνεργασία καθ’ όλο το διάστημα, που διετέλεσα αν. Τομεάρχης Παιδείας της ΝΔ, γι’ αυτό η σημερινή τους επίσκεψη, πέραν του ότι ήταν ιδιαίτερα παραγωγική, ήταν και πολύ ευχάριστη».

Τα ανωτέρω δήλωσε ο αν. Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ, Βουλευτής Ν. Λάρισας, Χρήστος Κέλλας, έπειτα από τη συνάντηση, που είχε στο πολιτικό του γραφείο, με τη Συντονιστική Επιτροπή ΔΑΚΕ Καθηγητών Ν. Λάρισας, προσθέτοντας:

«Συζητήσαμε για τα ζητήματα της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και θα συνεχίσουμε να είμαστε σε διαρκή επαφή και να τους στηρίζω στο έργο τους, προκειμένου να διασφαλίσουμε την ποιότητα της εκπαίδευσης για τα παιδιά μας.

Η ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας έχει ξεκινήσει και εφαρμόζει προοδευτικά το ολοκληρωμένο πρόγραμμα, το οποίο είχαμε παραγάγει στον Τομέα Παιδείας της ΝΔ για τη στήριξη και την ανάπτυξη της εκπαίδευσης, που θα προσφέρει στους μαθητές περισσότερα εφόδια για το μέλλον τους.

Εμπιστευόμαστε απόλυτα και στηρίζουμε πλήρως τον Έλληνα εκπαιδευτικό και είμαστε στο πλευρό του και μετεκλογικά. Μαζί συνεχίζουμε!»

Από τη Συντονιστική Επιτροπή ΔΑΚΕ Καθηγητών παρέστησαν ο Πρόεδρος, κ. Σταμάτης Μαλακός, η Γραμματέας, κ. ΚωνσταντινιάΠάτση, και τα μέλη κ.κ. Γιώργος Νταφούλης, Κώστας Κοντσιώτης, Νίκος Καρκαλής, Δημήτρης Παπαϊωάνου, Θανάσης Φούντας και ΜιχάληςΤζιάτζιας.