Σε τελετές αγιασμών ο Δήμαρχος Τεμπών Γιώργος Μανώλης


Tags |

Στον αγιασμό του Νηπιαγωγείου – Δημοτικού Σχολείου Μακρυχωρίου και Γυμνασίου- Λυκείου Γόννων, παρευρέθηκε ο Δήμαρχος Τεμπών κ. Γιώργος Μανώλης.

Στον χαιρετισμό του προς τους μαθητές ο κ. Μανώλης ευχήθηκε να έχουν μια σχολική χρονιά με υγεία και πρόοδο συμπληρώνοντας μεταξύ άλλων τα εξής:

«Μία νέα σχολική χρονιά αρχίζει και εύχομαι από καρδιάς όρεξη για δουλειά και πολλές επιτυχίες. Εύχομαι στην εκπαιδευτική κοινότητα καλή δύναμη στο δύσκολο έργο της, στους μαθητές καλή πρόοδο και υπακοή στους δασκάλους και τους γονείς τους, και στους γονείς υπομονή και αγαστή συνεργασία με τους δασκάλους και τους διευθυντές των σχολείων».

Τέλος ο κ. Μανώλης τους διαβεβαίωσε ότι ως νέα Δημοτική Αρχή θα συνεργάζονται με όλους για να προσφέρουν σε όλους και κυρίως στα παιδιά την ποιότητα σχολικής ζωής που τους αξίζει.

Τον δήμαρχο συνόδευαν οι αντιδήμαρχοι από την Δ.Ε Μακρυχωρίου κ. Νίκος Μητσογιάννης και από την Δ.Ε Γόννων αντίστοιχα κ.Αθανάσιος Καραναστάσης, η πρόεδρος της Τ.Κ Μακρυχωρίου κ. Άννα Καραπάνου και από την Τ.Κ Γόννων ο κ. Γιώργος Μπανιώρας.