Στελέχη της Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου στο Δήμαρχο Τεμπών Γ. Μανώλη


Tags |

Τον Δήμαρχο Τεμπών κ. Γιώργο Μανώλη επισκέφθηκαν στην έδρα του δήμου στο Μακρυχώρι, στελέχη της εταιρίας «Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου».

Τόσο ο Γενικός Εκτελεστικός Διευθυντής κ. Δημήτρης Γκατσώνης, όσο ο διευθυντής λειτουργίας κ. Δημήτρης Μανδαλώζης και η Διευθύντρια Εταιρικής Επικοινωνίας και ΕΚΕ κ. Ειρήνη Ζαβρίδου, ευχήθηκαν στο δήμαρχο καλή και δημιουργική θητεία.

Στο περιθώριο της συνάντησης ο κ. Γκατσώνης ενημέρωσε τον δήμαρχο σχετικά με την πρόοδο της μελέτης κυκλοφοριακών ρυθμίσεων που αφορά στις εργασίες ενίσχυσης της υφιστάμενης γέφυρας του Πηνειού.

Από την πλευρά του ο κ. Μανώλης τους ευχαρίστησε θερμά για την επίσκεψη και για την ενημέρωση που του παρείχαν για το συγκεκριμένο έργο, ενώ τόνισε ότι από την πλευρά του δήμου θα υπάρχει στενή συνεργασία με την εταιρία, επ ωφελεία της ασφαλούς μετακίνησης των διερχόμενων οδηγών.

Τέλος να αναφερθεί ότι ζητήθηκε από τους εκπροσώπους της εταιρίας μέσα από το πρόγραμμα και δράσεις εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, να υλοποιήσουν προγράμματα κοινωνικής προσφοράς προς όφελος των δημοτών, των σχολείων, ιατρείων του Δήμου Τεμπών.