Kλιμάκιο της ΑΔΕΔΥ θα επισκεφθεί τη Λάρισα


Tags |

Kλιμάκιο της ΑΔΕΔΥ με επικεφαλής το Γενικό Γραμματέα  της Ε.Ε.της ΑΔΕΔΥ κ. Σταύρο Κουτσιουμπέλη θα επισκεφθεί τη Λάρισα την Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου 2019.

Θα επισκεφθεί εργασιακούς χώρους και στις 12:30 το μεσημέρι  θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη στα Γραφεία του Ν.Τ. ΑΔΕΔΥ Λάρισας  με τη συμμετοχή των Διοικητικών Συμβουλίων  των Α/θμιων Σωματείων του Νομού με σκοπό τη μαζικότερη  συμμετοχή  στο συλλαλητήριο που διοργανώνεται από τα συνδικάτα το Σάββατο 7 του Σεπτέμβρη 2019, ώρα 18:00, στο Άγαλμα Βενιζέλου στη Θεσσαλονίκη με αφορμή τα εγκαίνια της 84ης Διεθνούς Έκθεσης που πραγματοποιούνται από τον πρωθυπουργό.

          Καλούνται τα Διοικητικά Συμβούλια των Α/θμιων Σωματείων του Νομού και οι συνάδελφοι εργαζόμενοι   να συμμετάσχουν στη σύσκεψη στα Γραφεία του Ν.Τ. ΑΔΕΔΥ Λάρισας , Λαπιθών 6.

Παράλληλα καλούμε όλους τους συναδέλφους εργαζόμενους  να στηρίξουν με τη συμμετοχή τους την κινητοποίηση στη ΔΕΘ. Για το σκοπό αυτό λεωφορεία θα αναχωρήσουν το Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2019 και ώρα 2.00 μ.μ. από το Ωδείο Λάρισας.