- Larisa News - https://www.larisanews.gr -

Μάξιμος για Ερμή Λάρισας: Τα καλύτερα έρχονται!

Ο πρόεδρος της Διαρκούς Επιτροπής Δημόσιας Διοίκησης, Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης της Βουλής, βουλευτής Λαρίσης της Νέας Δημοκρατίας, κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος μετά την ομόφωνη απόφαση των μελών της ΕΟΚ και του ΕΣΑΚΕ, για την συμμετοχή της ομάδας του Ερμή Αγιάς στην Basket League επικοινώνησε με τον πρόεδρο της ομάδας κ. Θοδωρή Ριζούλη τον οποίο και συνεχάρη.

Σε δήλωσή του ο Θεσσαλός πολιτικός τόνισε ότι «η σημερινή ημέρα αποτελεί δικαίωση για όλους όσοι εργάστηκαν με επιμονή, προκειμένου η Λάρισα να επιστρέψει και πάλι στη Basket League. Η σταθερά ανοδική πορεία των τελευταίων ετών απέδειξε ότι η σωστή και συστηματική δουλειά έχει ορατά, απτά αποτελέσματα. Αξίζουν πραγματικά συγχαρητήρια στον Θοδωρή Ριζούλη που πίστεψε στο όνειρο και μαζί με τους συνεργάτες του το έκανε πράξη!

Τα παιδιά του Ερμή καλούνται να γράψουν το δικό τους κεφάλαιο στη μπασκετική μας ιστορία, συνεχίζοντας τη μακρά επιτυχή πορεία της Λάρισας στο πρόσφατο παρελθόν.

Παραμένοντας αρωγός και συμπαραστάτης στην μεγάλη προσπάθεια που μόλις ξεκινά, τους εύχομαι να έχουν το απαραίτητο ψυχικό και σωματικό σθένος για να ανταποκριθούν στις προκλήσεις της μεγάλης μπασκετικής κατηγορίας και να συνεισφέρουν στην ανύψωση των ιδεωδών του αθλητισμού που τόσο χρειάζεται η πατρίδα μας.

Είμαι βέβαιος ότι τα καλύτερα έρχονται!»