- Larisa News - https://www.larisanews.gr -

Ο Χρ. Κέλλας για τον Ερμή Αγιάς

 Ενόψει της σημερινής απόφασης για να δοθεί wildcardστον Ερμή Αγιάς για την συμμετοχή του στην Α1Εθνική κατηγορία μπάσκετ, ο αν. Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ, βουλευτής Ν. Λάρισας κ. Χρήστος Κέλλας, εκφράζει την αισιοδοξία του λέγοντας:

«Το όνειρο της επιστροφής του λαρισινού μπάσκετ στην Α1 Εθνική κατηγορία πιστεύω σήμερα θα γίνει πραγματικότητα. Ο Ερμής Αγιάς με τον σχεδιασμό που παρουσίασε στο φάκελό του και έκανε γνωστό σε μας, αξίζει να πάρει την κάρτα συμμετοχής στη μεγάλη κατηγορία, εκφράζοντας τη θέληση όχι μόνο της περιοχής της Αγιάς αλλά ολόκληρου του νομού Λάρισας.

Νομίζω ότι η θέση του λαρισινού μπάσκετ είναι στην Α1 Εθνική κατηγορία, όπου από το 1979 – 80 έχει γράψει τη δική του ιστορία με την πρώτη συμμετοχή του ιστορικού ΓΣΛ.

Η βοήθεια όλων των φορέων είναι δεδομένη όχι μόνο για την συμμετοχή της ομάδας στη μεγάλη κατηγορία, αλλά ταυτόχρονα για να δημιουργηθούν γερές βάσεις ώστε πλέον, η Λάρισα να είναι μόνιμα στον χάρτη της μεγάλης κατηγορίας και αν είναι δυνατόν με σωστό σχεδιασμό να ξαναυπάρξει ευρωπαϊκό όνειρο όπως με την Ολύμπια στο EuroChallenge το 2005».